anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu cred ca voi gasi vreodata pe cineva sa ma accepte, eu doar am niste principii corecte si normale.
Sunt refuzat deoarece: Nu sunt tupeist, sunt manierat si timid. Nu am mai multi bani ca ele, nu le rasfat (sa le platesc consumatia si sa le ridic scaunul de la masa) asa mi-a spus una.
Credeti ca trebuie sa ma schimb pentru o persoana? Daca nu ma schimb, voi ramane singur toata viata.
Este usor practic sa devin tupeist, smecher, etc. Dar nu imi sta in fire.

Răspuns Câştigător
| Catrice a răspuns:

N-ai bani, nu poți întreține viitoarea familie și toate cheltuielile cad pe capul femeii.

68 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Omule sunt atlet de 10 ani, si unele mi-au zis sa ma fac model, arat bine. Nu ma laud dar m ai indignat. Majoritatea mi au spus ca sunt dragut

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca erai atractiv, aveai n gagici fara sa te intrebe nici de bani si de nimic, doar il stiu pe prietenu meu alfa care de la 15 ani rupea desi nu avea bani, iar pe la 22 ani nici bacu nu-l avea, avea si sal mic de muncitor prin 2001 si s-a cuplat cu una care era deja la facultate, si s-a si insurat cu ea. Ea avea mai multi bani ca el, dar l-a placut f tare.

Chiar si zicea ea "nu ma int altceva, eu vreau sa fiu cu tine asa cum esti".
Abia la 27 ani si-a dat bacu care l-a luat pe copiate si pe ala, si asa a armas, ea a mai facut inca o facultate si acu e mare in banca si el tot muncitor, si e f okey.

Dar da poza sa te vad si eu totusi, sa-mi fac si o parere personala.

anonim_4396

Sa intelegi ca arat bine dar nu ma conformez cu principile lor, de aceea sunt refuzat.
Uite la ce primesc complimente : par cret, buze, la corp, uneori la gene, sunt inalt.

anonim_4396

Desteptule, am avut zeci de ocszii dar nu vreau sa fiu cu din astea. Vreau o fata asumata, sa fie pe principiile mele de egalitate. Nu vreau sa cheltui un ban pe astea, vreau sa isi asume. De ex, iesidem cu tipe de 35 de ani, m-a plimbat cu masina si a platit hotelul. Asts fiindca ers o doamna asumata, nu fitoasa

Nu prea ar trebui sa fie asa, daca arati atractiv, nu conteaza nimic, te vrea asa cum esti!
Si asta se vede la orice barbat atractiv, e regula.
Nu atragi la figura cred, ca figura conteaza 95 %.

Nu mai exista principii daca te place f tare.
SI alea materliste, cand dau de unu care sa le placa tare, cu ala nu sunt materialiste.

Aaaa, pai asta n-ai zis!
Pai zi asa ca ai avut ocazii, atunci e alta treaba.

anonim_4396

Man hai sa vorbim undeva daca vrei, sa ti spun mai multe, daca vrei sa iti drtaliez. Lasa mi ceva in privat, ce folosesti tu. Skype, mess, etc.

Ti-am dat pe privat ce trebuie.