| Lucylucia45 a întrebat:

Nu demult am fost cu mama la Chisinau pentru ceva. pasapoarte.Ascultand ce ascultand am auzit ca o doamna
spunea: "Deci dumneavoastra vreti sa divortati. De exemplu tu vei ramane cu fata si baiatul (fratele meu mai mare) va ramane cu tata(a spus doamna)". Deci euuuu nu vreauuu parintii mei sa divorteze! Nu vreau eu sa raman doar cu mama si tata sau fratele meu sa ramaie la fel cu tata sau mama. Dar cand am intrebat-o pe mama ce inseamna divortat ea repede nascocia o minciuna. A spus ca inseamna ca nu esti casatorita! Spuneti-mi va rooog mult ce sa fac inprivinta asta?
P.s: Raspunsurile voastre ma vor ajuta enorm! Dar va roooog cat mai repede!

3 răspunsuri:
| BJK1903 a răspuns:

Salut,imi pare rau de tine si fratele tau. Ai putea sa le spui amandurora ca aveti nevoie de ei, ca nu vreti sa fiti ca alti copii care vor creste doar cu un parinte. Ei daca vor auzi aceste cuvinte sigur o sa faca ceva pentru voi. Trebuie sa se gandeasca la voi, nu la ei pentru ca au 2 copii mici si trebuie sa ii creasca amandoi. Inseamna ca nu le pasa de voi daca vor sa divorteze, asta e parerea mea. Cand esti mama si tata te gandesti prima data la copii, ce vor face copii in viitor. Numai bine happy

| 7octombrie a răspuns:

Chiar mai intristat! Nu prea mai este nimic de facut avand in vedere ca mama ta este hotarata sa faca acest pas, de suferit au copii care n-au nici o vina, dar la ei cine sa se gandeasca? Doar atat iti pot spune, ramai unita cu fratele tau si convinge pe mama ta sa gaseasca o solutie pentru familia voastra, alta decat prin divort.

| laury24 a răspuns:

Hei! imi pare rau! sad Singurul lucru pe care cred eu ca il mai poti face este sa ii chemi pe amandoi si pe fratele tau intr-o camera si sa incerci sa le spui tot ce ai tu pe suflet.sa le spui ca tu nu vrei sa ramai fara tata sau altceva. Eu cred ca vor intelege happy :*