anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu doresc nici celui mai mare dusman al meu sa aiba un tata ca al meu.
Pur si simplu NU-I PASA DE MINE! este plecat in Italia de cand aveam 6 ani iar ultima data cand l-am vazut a fost acum 4 ani nu isi da deloc interesul, il sun si mereu zice hai ca nu pot vorbi n-am timp de tine acum Beatrice suna-ma altadata. iar cand il sun imi inchide telefonul in nas sau demulte ori pune pe prietenii sau fratele lui sa ma injure la tel.Chiar si azi mi-a facut o faza de genul
Am un frate mai mic si se pare ca el are parte de toata dragostea lui. Habar n-are in cat e ziua mea de nastere!(a demonstrat de multe ori )
Nu i-am cerut niciodata lucruri materiale am vrut doar sa am o relatie cat se poate de normala fica-tata.
Eu locuiesc cu mama in Austria iar relatia care a mai ramas dintre ei doi e doar de ura cu orice ocazie se i-au la cearta si isi arunca cuvinte grele. Din partea lui ma simt ca niciodata nu am fost dorita.Si ca as fi o pierdere de timp.
Ce sa mai fac ca sa pot vorbi cu el? ar mai exista vreo solutie?
Totusi nu poti renunta la el ca si cum ai renunta la un iubit..deaia mai gasesti dar tatal e unic e sange din sangele meu pana la urma.
Va rog orice sfat e bine primit va raman datoare!

51 răspunsuri:
| ZvT a răspuns:

Ca în majoritatea cazurilor de genul, îţi cauţi un prieten/soţ, când o să ai vârsta necesară, cu 15 - 20 de ani mai mare.

| Wehrmacht a răspuns:

Iti poti arunca dracii pe prietenii aia ai lui. Daca el e in Italia si tu in Austria si el nu se intoarce injurai da-i in pi"""a masii de tampiti. Ce dracu? Daca mi-ar zice cineva ia ba telu asta si injuro pe proasta asta(mentionand ca e fica lui) l-asi impusca.

PS: nu prea ajuta sa te rogi lu' dz... daca te rogi si dupa aia iti faci curaj sa vorbesti altfel cu tatal tau e alta chestie... te-ai ajutat singura nu te-a ajutat cineva. Dar daca esti credincioasa poti incerca sa te rogi o zi/doua.In orice caz, nu incepe sa lingi icoane sau chestii de genu' asta ca te poti trezii si cu o boala pe cap.

| SchiZz20CMrecords a răspuns (pentru Wehrmacht):

Nu prea sunt genul sa ma rog si mai ales in privinta asta.Nu cred in minuni sau rugaciuni ..nu m-au ajutat niciodata de ce m-ar ajuta acum

| Wehrmacht a răspuns (pentru SchiZz20CMrecords):

Nici eu nu sunt...sunt ateu dar am zis asa sa nu incepi sa te rogi si sa lingi icoane ca pierzi timpul

| SchiZz20CMrecords a răspuns (pentru Wehrmacht):

Mai degraba as prefera sa citesc o carte decat sa fac asa ceva
vorba ta ma aleg naibi si cu o infectie la limba mai bine stau pe curu meu.
am inteles ce ai vrut sa zici

| sssssymo a răspuns:

Ai dreptate..nu poti renunta la el pentru ca esti sange din sangele lui, insa nu mai poti continua asa.stiu ca te doare, dar nici cu forta nu poti sa faci pe cineva sa te bage in seama.nu esti tu vinovata, el e cel fara sentimente, dar nu uita ca Dumnezeu nu doarme si va avea El grija de tot

| Spitz10 a răspuns:

Cred ca am eu ceva. Cei care tiau mai raspuns nu au facut decat sa spuna cate de rau e in situatia ta. Daca este asa de rau cu tine si nu isi da interesul ar trebui sa il lasi in pace, cu viata lui, tu ar trebui sa iti gasesti ceva care sa te relaxeze. Daca ai talent la desen ai putea sa inveti tehnici noi de desen sau sa petreci mai mult timp cu prieteni, mai pe scurt sa iti gases un alt punct de interes pentru ca daca il suni in fiecare zi se va supara mai rau pe tine.Ar trebui sa o mai calmezi si pe mama ta, ducando la o plimbare in parc, mai pe scurt facandui o surpriza placuta.Ar fi placut pentru tine daca te-ai inscrie la un curs de desen sau sa scrii versuri(depinde la ce ai talent). Deci la o adica trebuie sa iti faci viata ta si a mamei tale cat mai fericita si mai placuta. Daca te mai suna tatal tau spune-i ca esti ocupata. Sper ca te-am ajutat daca mai ai nevoie de ceva sunt fericit sa te ajut. Terog fundita(gasesteti un hoby placut).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar trebui sa vorbesti cu un psiholog. Nu pentru ca te-ar putea ajuta in relatia cu tatal tau, dar te-ar ajuta sa scapi de sechele sau sa nu prinzi sechele. Normal ca asta afecteaza pe orice copil si in toata treaba asta tu esti cea mai importanta. Bafta multa!

| Pitzipoanca a răspuns:

Imi pare rau ca te afli intr-o situatie atat de neplacuta.
Totusi, mi se pare deplasat sa spui "Totusi nu poti renunta la el ca si cum ai renunta la un iubit". IUBIT, ffs?
Ai putea sa-l ignori - din moment ce el face acelasi lucru. De faaapt, nici nu merita altceva.
Sau ai putea sa incerci sa-l provoci la o discutie... ca intre 2 oameni.
Intrebare: Tu cati ani ai?
O zi frumoasa sa ai.

| SchiZz20CMrecords a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Am 17 ani
dar in cazu asta varsta nu ma prea ajuta deloc si daca as avea 30 tot asa se comporta cu mine oh go on

| Pitzipoanca a răspuns (pentru SchiZz20CMrecords):

Nu, daca ai avea 30 de ani, te-ar suna cand ar avea nevoie de ceva. Si crede-ma, ar avea nevoie des. Eu te-am intrebat de varsta pentru ca sunt unii oameni ( in acest caz- parinti) care nu te iau in serios in anumite etape. Bine, sunt multi care nu te iau in serios niciodata, dar asta e alta poveste. Plus ca... e cam timpul sa te obisnuiesti cu situatia. Tot ce poti face e sa nu tii pica pe nimeni. O seara excelenta iti doresc. ^_^

| SchiZz20CMrecords a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Multumesc frumos da ai dreptate!
o seara frumoasa si tie

| claudiu11re a răspuns:

Nu stiu ce sa zic....ai incercat sa vb cu el sa il intrebi dc nu te suporta... dc face chestiile astea. chiar mi se pare un idiot scuze expresia nu stiu ce sa zic fa-ti viata ta fa-ti familie si vezi sa nu se repete greseala atat iti zic mai mult n-am cum sa te ajut

| AnNaa67 a răspuns:

Incearca sa il ei cu binisorul, si inchina-te la Dumnezeu, poate te va ajuta, chiar si daca ideea mea ti s-ar parea absurda tie si multor persoane.

| danytkd13 a răspuns:

Nu ramane decat sa te rogi pentru el la Dumnezeu cu toate inima ta si cu tot cugetul tau

| CllaraCllary a răspuns:

Roaga-te la Dumnezeu e singura solutie.

| 傻瓜的毫不相干 a răspuns:

E greu in situatii ca a ta sa oferi sfaturi.Cineva care nu a avut o experienta asemanatoare cred ca n-ar trebui sa se inghesuie sa-ti spuna ceva.Eu iti doresc totusi sa reusesti, nu stiu daca e posibil, dar de multe ori ceea ce credem ca-i imposibil se realizeaza. Poate ca astfel iti vei gasi echilibrul, nu stiu...numai bine iti doresc!

| Ayy123 a răspuns:

Imi pare foarte rau pentru tine, si tata-l tau pare un om rau in general cu tine. Dar mama ta nu Se comporta mai bine cu tine decat cu fratele tau?

| SchiZz20CMrecords a răspuns (pentru Ayy123):

Mama este cea mai buna prietena a mea si cea mai intelegatoare femeie.Stie ca imi este greu dar nu are ce sa faca nu cer sa se impace pentru ca ar iesi foarte urat iar eu sunt obisnuita sa stau in liniste fara urlete si injuraturi in casa.
Tata si fratele lui nu au demonstrat in tot timpul asta decat ca ar fi niste oameni lipsiti de iubire si interes fata de persoanele dragi.

| Ayy123 a răspuns (pentru SchiZz20CMrecords):

Este bine Multumestei lui Dumnezeu ca mama ta e buna.Ar fi foarte greu sa fie si mama ta cum este tata-l tau.Eu daca ar fi amandoi cum e tatal tau nu as rezista Sigur m-as duce undeva doar acasa langa ei sa nu stau.

Pai nu stam impreuna. El este in Italia iar singura legatura de comunicare cu el era telefonul sau interentul.
Dar la telefon pune pe alti sa-mi raspunda pe internet ma are la ignor. Ce sa mai.

| Ayy123 a răspuns:

Totusi un parinte sa nu isi vada fata de 4 ani si nici sa nu vorbeasca cu ea, nu stiu ce sa zic, trebuie sa te rogi pe mine Dumezeu m-a ajutat de multe ori

| Ayy123 a răspuns:

Vad ca asculti melodii dubstep si eu ascult in general cand sunt nervos aici sunt multe nu stiu daca iti plac:|http://www.youtube.com/user/ukfdubstep?ob=4&feature=results_main

Multumesc mult Vlad esti un scump :*

| XxCrysXx a răspuns:

Sunt de acord cu danyktd13, roaga-te la Dumnezeu sa ai schimbe inima tatalui tau, sa nu mai fie asa rau, arata-i tatalui tau ca il iubesti si ca este important pentru tine, daca asa nu merge...atunci doar Dumnezeu poate rezolva

| Midnight13 a răspuns:

Ar trebui sa incerci sa vorbesti cu mama ta si sa ii spui ca tu suferi foarte mult din cauza indiferentei tatalui tau, sau eventual cu o ruda mai apropiata care sa poarte o discutie cu el daca spui ca mama ta nu se intelege atat de bine cu el. Poate ca va intelege. Dar el a fost dintotdeauna atat de distant cu tine?

| SchiZz20CMrecords a răspuns (pentru Midnight13):

Sincer nu.
Cand eram mica ( pana in 6 ani ) era un tata grijuliu mereu avea grija de mine ne jucam impreuna cantam tot felul de chestii era iubitor si parea a fi cel mai intelegator tata din lume.
Decand s-a recasatorit si a venit fratele meu vitreg pe lume s-a schimbat totul.Nu-mi urasc fratele chiar deloc ma bucur ca macar el il are aproape si se poate bucura de iubirea tatalui. Dar se pare ca eu numai am chiar nimic l-am pierdut in totalitate.

El este acum in RomaniA?

Italia. e casatorit acolo lucreaza chesti de genul

Si eu am un tata cam copilaros, si a fost in Spania cand a venit era schimbat, Dar am petrecut mult timp cu el fie ca vroia sau nu si ne-am apropiat, acum este foarte bun tine mult la noi.Ne distram foarte tare

Da inteleg conteaza mult comunicarea dintre tata si copii

Eu as spune, sa-i spui tot ce simti lui, daca nu il poti contacta, incearca sa ajungi cumva in Italia spune-i Mamei tale te va intelege, Daca nu sunt bani, Gasiti o modalitate, Eu cand aveam nevoie de bani imprumutam, 1 mil 2 si faceam rost sa ii returnez

Eu c-am economisesc, asa este firea mea.

| Midnight13 a răspuns (pentru SchiZz20CMrecords):

Trebuie sa fie un motiv pentru schimbarea asta atat de radicala. Poate l-a influentat negativ cea cu care s`a recasatorit. Mai stiu cazuri unde unul din parinti isi considera copilul vinovat de divort, de lipsa banilor sau motive de genul. Stiu ca e foarte dureros, dar nu are rost sa suferi si sa ii suporti comportamentul. Intr`o zi isi va da seama ca ceea ce a facut este gresit, sper doar sa nu isi dea seama prea tarziu. Ce pot spune. Incearca sa nu te mai gandesti la asta si sa nu mai suferi, multumeste`i lui Dumnezeu ca o ai langa tine pe mama ta si ca ea te intelege.

Poate este foarte nervos pe mama ta si isi varsa toata supararea pe tine.

Nu e problema de bani sunt genul de fata care nu i lipseste nimic material.
Si cred ca ar fi ceva deplasat sa ma duc pana in Italia daca la telefon vorbeste asa cu mine dapai sa ma vada in realitate ar ractiona foarte dur

Are dreptate si Paul gasesteti un hobby, poate aunge el la voi cu ajutorul lui Dumnezeu,

Ajunge''scuze

Dupa cate am vazut ai cam 10-11 ani?

Cine e paul?:-s

Ti-a lasat mai sus raspuns la intrebare

AI id de mess?

| Ayy123 a răspuns (pentru Ayy123):

Vorbim mai repede

Da am, ti-l las printr. un mesaj privat

Ok

Imi accepti cererea te rog

Mai vorbim maine imi este somn noapte buna

Ti-am lasat id-ul meu sa imi dai add iar eu iti voi accepta
nu mi-o aparut nimic sa mai incerci odata
noapte buna!

| sbituleanu a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu mama ta despre asta.

| Roxana6900 a răspuns:

Imi pare rau am citit pana la cuvintele relatie fica-tata fiind ca este trist eu ma bucur ca tatal meu e bun si imi ia ce vreau eu toata familia mea este asa

| kikos a răspuns:

Foarte urat dar nu era "sunt sange din sangele lui "? ma rog nu conteaza. Eu sunt baiat deci daca lui nu i-ar pasa tatalui meu de mine nu l-as baga nici eu in seama. adica tie daca nu iti pasa de mine si eu incerc sa vb cu tine sa vad ce faci si tie nu iti pasa. mai bine las-o balta. Parerea mea