anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu doresc nici celui mai mare dusman al meu sa aiba un tata ca al meu.
Pur si simplu NU-I PASA DE MINE! este plecat in Italia de cand aveam 6 ani iar ultima data cand l-am vazut a fost acum 4 ani nu isi da deloc interesul, il sun si mereu zice hai ca nu pot vorbi n-am timp de tine acum Beatrice suna-ma altadata. iar cand il sun imi inchide telefonul in nas sau demulte ori pune pe prietenii sau fratele lui sa ma injure la tel.Chiar si azi mi-a facut o faza de genul
Am un frate mai mic si se pare ca el are parte de toata dragostea lui. Habar n-are in cat e ziua mea de nastere!(a demonstrat de multe ori )
Nu i-am cerut niciodata lucruri materiale am vrut doar sa am o relatie cat se poate de normala fica-tata.
Eu locuiesc cu mama in Austria iar relatia care a mai ramas dintre ei doi e doar de ura cu orice ocazie se i-au la cearta si isi arunca cuvinte grele. Din partea lui ma simt ca niciodata nu am fost dorita.Si ca as fi o pierdere de timp.
Ce sa mai fac ca sa pot vorbi cu el? ar mai exista vreo solutie?
Totusi nu poti renunta la el ca si cum ai renunta la un iubit..deaia mai gasesti dar tatal e unic e sange din sangele meu pana la urma.
Va rog orice sfat e bine primit va raman datoare!

51 răspunsuri:
| SchiZz20CMrecords a răspuns (pentru Ayy123):

Da am, ti-l las printr. un mesaj privat

| Ayy123 a răspuns (pentru SchiZz20CMrecords):

Ok

Imi accepti cererea te rog

Mai vorbim maine imi este somn noapte buna

| Wehrmacht a răspuns:

Iti poti arunca dracii pe prietenii aia ai lui. Daca el e in Italia si tu in Austria si el nu se intoarce injurai da-i in pi"""a masii de tampiti. Ce dracu? Daca mi-ar zice cineva ia ba telu asta si injuro pe proasta asta(mentionand ca e fica lui) l-asi impusca.

PS: nu prea ajuta sa te rogi lu' dz... daca te rogi si dupa aia iti faci curaj sa vorbesti altfel cu tatal tau e alta chestie... te-ai ajutat singura nu te-a ajutat cineva. Dar daca esti credincioasa poti incerca sa te rogi o zi/doua.In orice caz, nu incepe sa lingi icoane sau chestii de genu' asta ca te poti trezii si cu o boala pe cap.

| SchiZz20CMrecords a răspuns (pentru Wehrmacht):

Nu prea sunt genul sa ma rog si mai ales in privinta asta.Nu cred in minuni sau rugaciuni ..nu m-au ajutat niciodata de ce m-ar ajuta acum

| SchiZz20CMrecords a răspuns (pentru Ayy123):

Ti-am lasat id-ul meu sa imi dai add iar eu iti voi accepta
nu mi-o aparut nimic sa mai incerci odata
noapte buna!

| Wehrmacht a răspuns (pentru SchiZz20CMrecords):

Nici eu nu sunt...sunt ateu dar am zis asa sa nu incepi sa te rogi si sa lingi icoane ca pierzi timpul

| SchiZz20CMrecords a răspuns (pentru Wehrmacht):

Mai degraba as prefera sa citesc o carte decat sa fac asa ceva
vorba ta ma aleg naibi si cu o infectie la limba mai bine stau pe curu meu.
am inteles ce ai vrut sa zici

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar trebui sa vorbesti cu un psiholog. Nu pentru ca te-ar putea ajuta in relatia cu tatal tau, dar te-ar ajuta sa scapi de sechele sau sa nu prinzi sechele. Normal ca asta afecteaza pe orice copil si in toata treaba asta tu esti cea mai importanta. Bafta multa!

| XxCrysXx a răspuns:

Sunt de acord cu danyktd13, roaga-te la Dumnezeu sa ai schimbe inima tatalui tau, sa nu mai fie asa rau, arata-i tatalui tau ca il iubesti si ca este important pentru tine, daca asa nu merge...atunci doar Dumnezeu poate rezolva

| Pitzipoanca a răspuns:

Imi pare rau ca te afli intr-o situatie atat de neplacuta.
Totusi, mi se pare deplasat sa spui "Totusi nu poti renunta la el ca si cum ai renunta la un iubit". IUBIT, ffs?
Ai putea sa-l ignori - din moment ce el face acelasi lucru. De faaapt, nici nu merita altceva.
Sau ai putea sa incerci sa-l provoci la o discutie... ca intre 2 oameni.
Intrebare: Tu cati ani ai?
O zi frumoasa sa ai.

| ZvT a răspuns:

Ca în majoritatea cazurilor de genul, îţi cauţi un prieten/soţ, când o să ai vârsta necesară, cu 15 - 20 de ani mai mare.

| CllaraCllary a răspuns:

Roaga-te la Dumnezeu e singura solutie.

| Roxana6900 a răspuns:

Imi pare rau am citit pana la cuvintele relatie fica-tata fiind ca este trist eu ma bucur ca tatal meu e bun si imi ia ce vreau eu toata familia mea este asa

| SchiZz20CMrecords a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Am 17 ani
dar in cazu asta varsta nu ma prea ajuta deloc si daca as avea 30 tot asa se comporta cu mine oh go on

| Pitzipoanca a răspuns (pentru SchiZz20CMrecords):

Nu, daca ai avea 30 de ani, te-ar suna cand ar avea nevoie de ceva. Si crede-ma, ar avea nevoie des. Eu te-am intrebat de varsta pentru ca sunt unii oameni ( in acest caz- parinti) care nu te iau in serios in anumite etape. Bine, sunt multi care nu te iau in serios niciodata, dar asta e alta poveste. Plus ca... e cam timpul sa te obisnuiesti cu situatia. Tot ce poti face e sa nu tii pica pe nimeni. O seara excelenta iti doresc. ^_^

| SchiZz20CMrecords a răspuns (pentru Pitzipoanca):

Multumesc frumos da ai dreptate!
o seara frumoasa si tie

| sssssymo a răspuns:

Ai dreptate..nu poti renunta la el pentru ca esti sange din sangele lui, insa nu mai poti continua asa.stiu ca te doare, dar nici cu forta nu poti sa faci pe cineva sa te bage in seama.nu esti tu vinovata, el e cel fara sentimente, dar nu uita ca Dumnezeu nu doarme si va avea El grija de tot

| AnNaa67 a răspuns:

Incearca sa il ei cu binisorul, si inchina-te la Dumnezeu, poate te va ajuta, chiar si daca ideea mea ti s-ar parea absurda tie si multor persoane.

| sbituleanu a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu mama ta despre asta.