Astepti pana va veni ea la tine sau o intalnesti fara sa vrei intr-o circumstanta stranie.
Buna,nu are cum sa aiba toate fetele prieten,desigur ca exista si fete singure care spera sa intalneasca persoana potrivita.
Nu exista un loc anume unde sa o cauti,pur si simplu daca e sa o intalnesti,o intalnesti si mergand pana in parc,sau intr-un club,sau pana la magazin... daca vrei sa iti faci o prietena,cel mai bine e sa nu stai inchis in casa sperand sa vina la tine o fata singura si dornica,ci sa iesi in diferite locuri cu prietenii,sa iesi la o terasa,la o discoteca,prin parc, in locuri unde poti intalni persoane noi, printre care nu se stie cum poti intalni o fata care sa fie pe gustul tau si sa nu aibe prieten.
Eu zic ca prea tare disperi dupa asta si chiar daca nu vezi, TU singur te chinuiesti si suferi; Cu cat de mult iti doresti sa ai o prietena, cu atat de mult o sa te chinuiesti si la urma urmei observi ca nu vine, ca esti singur si pustiu.
Toate isi au rostul, pana si situatia TA; Eu zic ca ai ce sa inveti din ceea ce primesti ( stiu ca tu zici acum ca nu ai primit nimic dar NU, cu adevarat AI primit ceva si nu am sa iti zic CE anume, TU insuti o sa descoperi asta ( la timpul potrivit ).
AI INCREDERE IN TINE;
IUBESTE-TE ASA CUM ESTI;
AI RABDARE si o sa vezi cum viata ta se SCHIMBA.
Fiecare om este special in felul sau.
Numai bine.
Fa ceva deosebit si te cauta ele pe tine. Un prim pas ar fi sa invata limba materna pentru ca te exprimi ca naiba.
Nu cred ca pui corect problema.Intrebarea ta trebuia sa sune asa : Sunt numai fete cu prieteni.Cand o sa gasesc si eu o fata pentru mine? Ei bine eu zic sa astepti toate vin de la sine.Bafta
1.Ia un dex , daca ai scris n graba se scuza
2.Matrimoniale.ro
3.Centrura
4. Poate esti prea pretentios (se intampla )
Incearca pe un site de matrimoniale, pe TPU nu prea cred ca vei gasi...
Sau poate ai intalnit deja o fata speciala care iti e amica si nu ti-ai dat seama , sau vei intalni
Bafta cu gasirea unei fete