anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu gasesc raspunsul
Deci am fost impreuna cu o fata,aveam fooarte multe in comun,i-am facut cadouri,am iubit-o din toata inima, iar la.un moment ia nu ma mai baga in seama, trecea fara sa.ma.salute,
Nu stiu, de ce, ea nu mai placea pe nimeni,
Acum nici nu mai vrea sa vorbeasca nici prin mesaje
Voi ce ceredeti

14 răspunsuri:
| BogdanKing27 a răspuns:

I-ai făcut pe plac, și a văzut că dacă ea face ce vrea cu tine, oricine poate să te manevreze, așa că a mers la altul pe care l-a văzut mai cu caracter și te-a lăsat cu ochii-n soare.Ai luat țeapă singur, data viitoare nu le mai fă pe plac fetelor atât de mult, că ele te cred slab dacă le faci tot timpul pe plac.Să știi că nu ești singurul care și-a dat singur țeapă.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Fii bărbat!
Unde nu înțelegi, bați.

| Anonim820 a răspuns:

Pont uitil data viitoare nu mai fa cadouri la fete, puneti un pic inima la rece happy
In ziua de azii nu multi oamenii merita iubire

| Adry05 a răspuns:

Pari extrem de insistent si de aia s-a plictisit. Trebuie sa-i daruiesti unei femei, dar nu totul si dintr-o data fiindca se plictiseste.

| j1NNNx a răspuns:

Probabil ai facut ceva naspa si te lasa sa iti dai tu seama, sau poate nu mai vede ceva interesant la tine

| BryBard a răspuns:

Ai facut?:
-ogramadata de compromisuri in relatie
-ai acordat prea multa atentie relatiei, numai din partea ta, o relatie se formeaza pe atentie din ambele parti, nu unu trage si altul sta.Si cum au spus si ceilalti esti usor de manevrat tr sa fi mai calm si mai rational.

| cdl42002 a răspuns:

Poate ești tu prea "lipicios" cu toate astea. Probabil e plictisită, pentru că știe ca fara sa își dea prea mult silința tu ești la picioarele ei. Trebuie să fi puțin mai "nepăsător" să nu îi zici din 5 în 5 minute "te iubesc", când o spui trebuie să fie ceva special, nu de rutină. Cel puțin așa cred eu. Poate e supărată că ai făcut tu ceva, sau poate crede că nu îți pasă. Poate s-a îndrăgostit de altcineva. Cel mai bine ar fi să vorbiți ca doi oameni civilizați. Intreab-o ce face, cum se simte, dacă s-a întâmplat ceva. Sau du-te chiar în fața casei ei si spune-i să iasă că trebuie să vorbiți urgent si clarificati lucrurile, nu cred că va putea refuza. Multa bafta!

| DorelExpertu a răspuns:

Cred ca ar fi momentul sa-ti vezi de viata ta si sa mergi mai departe.
Pastreaza pentru tine placerea de a fii cautat.
Daca ea nu te cauta, inseamna ca nu-i pasa de tine, in aceste conditii nu are de ce sa-ti pese de ea.

| AlexandruAdy a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Stai fratele meu, eu nu bat fete

| AlexandruAdy a răspuns (pentru cdl42002):

Om bun, nu i-am spus niciodata te iubesc, nu ma grabesc niciodata aici

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Eu cred ca ai sufocat-o prea mult.
Daca ai intelege bine ce insemna si cu ce se manaca atractia, nu cred ca te bazai doar pe niste cadouri care e ceva nesemnificativ.
Acum sa nu intelegi ca e ceva rau in a face un cadou, dar la timpul lui si ce trebuie.
Tu stii cel mai bine ce atitudine ai avut cu ea.
Daca stai sa te milogesti de ea nu vei rezolva nimic.
Nu vrea, asta e.
Accepta si nu inrautati lucrurile!

| AlexandruAdy a răspuns (pentru ROB3RT89):

Eu o iubeam 100%, cadourile erau doar un surplus, eu nu cu cadourile o iubeam ci cu sufletul

Răspuns utilizator avertizat
| buburuzaDLP a răspuns:

Pari cam insistent si enervant, s o fi saturat de tine, nu I ai dat aer, spatiu personal