Vorbește cu tatăl tău despre acest lucru și vezi ce sfaturi îți dă el. Dar vorbește cu respect despre mama ta si nu o înjosit. Explica-i cum te afectează atitudinea ei. Un raspuns blând îndepărtează furia, de aceea arata respect.
Acum am vazut ca tu esti troll de fapt...ti-am citit raspunsurile date anterior si am vazut ca sunt raspunsuri de adult, nu de copilas de 13 ani.
https://www.tpu.ro/utilizator/aciltu/raspunsuri/1/
PLeaca de acasa pentru cateva ore/ zile, daca vii acasa si iti reproseaza ca de ce ai plecat, ii spui ca nu o mai suporti si vrei ca ea sa isi schimbe comportamentul, daca din nou iti reproseaza sau te bate, ii spui ca vei pleca si nu vei mai veni acasa.
Daca nu va suparati, ce inseamna troll? Pe net scrie ca e "o fiinta gigantica, un urias, care vaneaza oameni, noaptea." iar la imagini apare un mutunache.
Fara vreun misto sau ceva de genul eu zic sa te bati tu cu maica-ta, sa o mai stapanesti... gandeste-te ca eu ma bateam cu ai mei, iar ei erau cam opusul la ceea ce ai tu (mai putin faptul cu examenul, pe mine ma amenintau ca ma trimit la crescut oi la bunica =]]]]]]]]]]])
In intrebarea anterioara spuneai altceva...
Dar daca asa ceva este adevarat, trebuie sa stii ca in cadrul oricarei primarii exista serviciu de asistenta sociala unde este si Protectia Copilului
Mergi acolo impreuna cu un adult care iti cunoaste situatia si povestesti ce ti se intampla.Cei de acolo vor face ancheta sociala la tine acasa si lua masurile necesare.
Dar daca se dovedeste a nu est adevarate, vei avea tu probleme
Am scris asta pentru a reflecta si pentru lua decizia corecta!
Dar trebuie sa stii ca infara bataii care spui ca mama ta ti-o aplica. sunt masuri care parintii le pot lua pentru copiii lor.
Pai chiar e nebuna din ce zici aci, oricum dc nu i-ai zis lu taica-tau sa te ia la el sau nu stiu sa te duca undeva cu chirie pana iti termini studiile, parerea mea e sa vb neaparat cu taica=tau, femeia aia nu-i normala...nu exista scuza sa faci asa ceva...eu unu daca asi fi in locu tau nu i-asi mai permite sa dea in mine
Citeste-i intrebarile anterioare si vei realiza ca are mai mult, este adult, dar se plictiseste si se joaca cu noi, inventand povesti si scenarii.
1.Poti suna la protectia copilului.Dar nu cred ca ar fi o rezolvare.Ai putea ajunge mai rau.
2. Tatal tau?
3.Liceul/scoala respectiv/a nu are internat?
Maica-ta e nebuna, am o cunostinta care a patit la fel si si-a ratat viata, cariera, plus ca nici mental nu e bine. Nu e vorba despre mine, ci de o persoana draga mie. Nu ai cum sa ajungi bine daca nu discuti cu profesori, nu ceri ajutor de la diriginte sau un profesor drag, si neaparat si de la un psiholog. SI LA PROTECTIA COPILULUI E MAI BINE, CREDE-MA. Exista centre sociale, internate sau centre sociale de la Biserica Ortodoxa. Ai putea locui intr-un internat al BOR, daca exista in Cluj! Sunt copii care invata acolo pana la 18 ani, in liniste si maicutele ii iubesc.
lollopop întreabă: