| Knight_2136 a întrebat:

Nu inteleg de ce nu pot sa am iubita. Cei mai mare decat mine ma lauda cum sunt dar parca cu cei de varsta mea si mai mici decat mine nu ma vad asa. Intodeauna nu ma uit la fete care trebuie. Ori au iubit, ori imi dau expliatii idioate in care nu vor sa fie cu mine sau nu imi dau nici o sansa sa fie cu mine. Cred ca este o problema in legatura cu vorbitul cu ele. Nu vorbesc ce trebuie dar nu inteleg ce este asa de greu. Spuneti-mi si mie de ce nu am o iubita? Dati-mi si mie niste sfaturi ca sa pot avea.

5 răspunsuri:
| LiveYourLife a răspuns:

Nu ai gasit persoana potrivitawinking

oare tu cum le abordezi? ce le zici?thinking

e important si felul cum abordezi o fatawinkingmie una mie se pare foarte aiurea ca un baiat sa-ti zica sa stai cu el pe mess sau mai sunt unii pe care nici nu-i cunosti si intreaba cati ani ai unde stai si apoi daca vrea fata sa stea cu el(niste idioti)laughing

eu zic ca atunci cand e sa stai cu cineva trebuie sa cunosti persoana respectiva un timp, nu asa apari de nicaieri si hai sa fim impreuna...

incearca sa fi mai galant cu fetelewinking
sa le inviti undeva(sa nu o saruti de la prima intalnirehee hee) sa le dai o mica atentie cum ar fi o floare dupa etapa asta incerci sa afli cat mai multe despre ea si ea despre tine...ca sa vezi ce aveti in comun si cat de compatibili sunteti
apoi poti sa o intrebi ce parere are despre tine dupana care la sfarsit poti sa-i ceri sa stea cu tinewinking
eu cel putin asa vad lucrurile

dar daca voi sa zicem va cunoasteti de mult timp poti sa faci asta din prima dar asigura-te intai ca fata are o parere buna despre tine si macar te place 0, 1%

Si nu mai gandi asa negativ ca nu a venit sfarsitul lumii ca sa nu mai ai o prietena
o sa-ti gasesti tu la momentul potrivitwinking

Bye!

| Aly_5702 a răspuns:

Buna! Nu trebuie sa fi stresat de faptul ca nu ai iubita.Ea va veni cand nu te astepti.Si,daca intr-adevar te-ar merita ar accepta felul tau de a fi.Nu cauta tu iubirea caci ea poate fi chiar la doi pasi de tine si tu sa nu iti dai seama! Va veni ea!
Si daca tu crezi ca ai probleme cu vorbitul, incearca sa nu pari un tip care cauta o iubita, ci poarta-te normal.happy
Parerea mea! Tu faci cum crezi.happySper ca ti-am fost de folos!

| wimpyannya a răspuns:

Poate ca daca ai avea si tu mai multa incredere in tine, probabil ca ai avea iubita nu cred ca este sfarsitul lumii daca te refuza niste fete poate nu sunt genul tau.

| Edward_5267 a răspuns:

Deci,o fata in primul desigur vrea sa arati bine,sa fi frumos, sa te imbraci SUPER! apoi partea proasta la baieti de azi din Romania zic este cuceritul! sau cumportatul cu fata respectiva! Nu te lua de fete care au prieten, cunoasteti-va povestiti, comunicati, fai surprize, fi gingas cu ea spune-i cuvinte dulci, alint-o. Fetele au nevoie sa ai rabdare cu ele sa le acorzi timp sa lasi anturajele cu baieti, ia poate nu are cu cine schimba o vorba. Citeste carti despre iubire etc. trebu sa fi pregatit sa ai o prietena. nu asa. SUCCES.

| DUDA_5988 a răspuns:

Sa-ti spun un lucru:ce e al tau e pus deoparte, iar momentul o sa vina si el cand nici nu te astepti.se zice ca intre oameni exista acele fire invizibile care ori se rup ori ii leaga pe vecie sau ii aduce unul in apropierea celuilalt, important este ca tu sa stii cum sa tragi de sfoara, iar atunci cand o gasesti apuc-o de mana si nu-i mai da drumul.cand cineva isi gaseste jumatatea acel cineva simte, si nimic sau nimeni pe lumea asta nu mai conteaza.nu e vb de cum arati sau cum vb,astia care asa cred sunt oameni superficiali e ceva ce vine din suflet,din interiorul tau si al jumatatii tale. daca inca acea fata nu exista inseamna ca inca nu e timpul potrivit si ea mai are niste misiuni ale destinului de indeplinit,ramane la latitudinea ta daca pe EA o astepti sau doar,, parafezi" la altele.ea o sa vina atunci cand ai sa ai tu un echilibru interior si cand ai sa ajungi sa-ti poti sa te autosugestionezi spunandu-ti ca azi ma simt superb/a si ca azi am sa radiez, cand ai sa ai ochi si pentru lucrurile mici care fac diferenta si cand nu o sa mai fi atat de dur cu tine.Cu cat te analizezi mai mult cu atat te inhibi mai mult! atat am sa-ti spun in final:cel mai de pret lucru e naturaletea, si special este fiecare pentru ca suntem Unici!