Asteapta sa iti ceri scuze pentru ce ai facut. Daca ai facut.Ca nu stiu motivul si nici nu este problema mea.De ce nu ii spui si ei ce ne spui si noua aici? Ca simti ca te abandoneaza.Sa stii ca va tine cont de aceasta parere a ta.
I-am mai spus, ca nu e prima oara cand se supara fara sa-mi spuna macar motivul.Acum vorbeste cu mine, pentru ca am tocat-o eu la cap.
Multumesc!
Mergi tu la ea si cere-ti scuze.Nu toti parintii sunt la fel.Si nu este singurul caz de genul acesta.Asa sunt ei mai orgoliosii incearca sa faci tu primi pasii spre impacare.
Eu tot am incercat sa vorbesc cu ea, dar ma evita.Parca-s invizibila in casa asta. Nu stiu, in general suntem ca doua persoane mature, nu ma trateaza ca pe un copil si vorbim serios, dar acum nu stiu ce are.
Multumesc pentru raspuns!
Cine stie prin ce trece si ea, oricum e mama ta si te va iubi mereu indiferent ce s-a intamplat sau ce se va intampla Daca te tot evita, las-o in pace, ma gandesc ca pana la urma va veni sa vorbeasca cu tine dupa un timp, mai ales ca ai zis ca e o persoana matura Mai fa ceva treaba prin casa, poate asa se va mai schimba
E felul lor de a te pedepsi pentru ca stiu ca asta te doare cel mai mult. Daca ti-ar trage o mama de bataie dupa care s-ar purta la fel ca inainte sa se supere pe tine ai indura numai sa stii ca te baga in seama din nou... din pacate cu asemenea parinti trebuie sa fii prudenta, sa nu faci lucruri care sa ii supere si sa le ceri iertare pana le trece supararea.