Filmuletul este impresionant si in acelasi timp cutremurator, exprima f bine adevarul si soarta crunta si dureroasa a copiilor omorati de catre propria mama, de buna voie, avortul este vazut ca un lucru bun intr-o societate democratica insa este un mare pacat in fata lui Dumnezeu si fiecare mama care si-a omorat copilul va raspunde odata in fata lui Dumnezeu
Impresionant film, cutremurator sfarsit...
Am cinci copii si chiar daca acum sunt mari ei sunt sufletul meu, alaturi de ei ma simt o femeie si o mama implinita.
Harciog, imi pare sincer rau ca ai fost nevoit sa treci printr-un asa mare necaz...
Frumos la inceput, dureros si trist la sfarsit..., da, sunt momente in care meritam ca viata sa fie dura cu noi, cum ai spus, doar in cazul in care suntem rai, cand vrem ca totul sa fie doar al nostru si asta denota egoism in sufletul omului, insa cei care nu au parte decat de suferinta sunt cei buni, sunt acei oameni care stiu cum e sa planga, sa daruiasca, sa iubeasca, sa-i fie mila. sper sa intelegi ce am vrut sa zic andrutza.
Si inca ceva; chiar daca spui suferinta ta, cineva te va asculta, dar nu va plange odata cu tine.
Andrutza, m-am cutremurat
Am asteptat atat de tensionata sfarsitul, care m-a facut sa-mi stea rasfuflarea in loc, pentru cateva secunde...
Ce trist, ce dureros este..."mama M-A OMORAT!"...
Ce vina are el ca s-a infiripat acolo?
Ce culpa poarta, ca mama si tata s-au simtit bine, iar el saracutul trage ponoasele?
......
Iarta-ma Harciog! nu am vrut sa-ti trezesc amintiri, pe care tu sigur ai fi vrut sa le uiti! ti-am explicat in mesajul privat de ce am facut-o!
Tukahey23 nu vreau sa intru acum...sau mai bine zis nu vreau lectii de religie, eu sunt o persoana care are in primul rand constiinta, si ma gandesc de 10 ori inainte sa fac un lucru, nu incerca sa-mi interpretezi in alt mod intrebarea, pentru ca stiu ca ti-ai dat seama ce am vrut sa zic prin:nu judec pe nimeni!
Hashe86 asta se intampla, pentru ca esti o persoana cu suflet bun, chiar daca incerci sa pari mai dur, si esti si o persoana curajoasa pentru ca ai recunoscut asta : m-i sau umezit ochii! eu am plans!
Cotzobel si eu ma numar printre persoanele care au facut tratament (tratamente) pentru a avea copii, mi s-a spus de un profesor... din iasi ca nu voi putea avea copii niciodata, am simtit ca s-a terminat lumea pentru mine (aveam 19 ani) dar am avut credinta in dumnezeu si m-am rugat la el si la sf.anton si cand s-au implinit 9 saptamani (de mers la sf.anton)am cunoscut doctorita care m-a ajutat sa-mi implinesc visul, in trei luni am ramas insarcinata! dar inainte, cand credeam ca nu voi avea proprii copii, eram hotarata sa adoptez unul, si poate dorinta mea de a fii mama l-a impresionat pe EL si mi-a oferit unul al meu, dar eram dispusa sa ofer dragoste unui copil care nu era sange din sangele meu
Mi.au dat lacrimile. Finalul e trist. dar stii ce mai este trist? faptul ca sunt o gramada de femei care urmeaza fel si fel de tratamente doar pentru a avea macar un copil, iar altele care fac avorturi la greu, fara a se gandi la urmari.de parca bebelusul are o vina ca ele nu stiu sa se protejeze...pacat! dar bine ca acel copil al tau(pentru a evita cacafonia) are o familie si este inconjurat de iubire...sa va traiasca si sa traiti si voi ca sa ii oferiti tot ce este mai bun.multa sanatate
Imi pare rau Andrutza sa aud ca nu ai putut face copii decat prin ratamente... dar ma bucur enorm de mult ca ai avut credinta in Sf Anton si ca el te. a rasplatit cu un copil minunat.sa iti traiasca
Http://www.youtube.com/watch?v=yBwZZYlqbEI&featue=related
asta va cutremura mai rau:|
Pai aici te contrazic.Pe seit avem si atei, si voi tine cont de asta.Am citit un biblie ca d-zeu te lasa sa judeci o persoana, daca il judeci corect, asa am citit eu.Deci tu cand faci un lucru nu il judeci? Cand vezi un baiat nu il judeci dupa aspect? Si in lucrurile minore pe care la facem. noi judecam.Pana judeca d-zeu, fa-o tu , dar NU UITA JUDECA DREPT
Nu vreau sa par paranoic, sau sa gresesc.Doamne iarta-ma!
Dar cati bucuresteni l-au blestemat pe Prigoana ca le-a ridicat masinile si ca plateau si platesc atatia bani sa si le recupereze? Multi, tocmai i-a murit copilul, din pacate.
Aveam un amic care la 18 ani a facut pene la o sosea intreaga de masini.Peste 2 zile l-a luat Politia pentru o fapta banala si e si acum arestat.Cati l-or fi blestemat in dimineata aia cand vroiau oamenii sa plece la munca si s-au trezit cu cauciucurile taiate? Raul nu se sterge cu buretele si mai devreme sau mai tarziu vei plati pentru faptele tale rele. Daca faci fapte bune, sa te astepti la impliniri, ele vin mai greu, parca dar si cand vin simti ca le meriti cu adevarat.
Impresionant! credeam ca sunt mai tare de fapt, insa mi s au umezit si mie ochii.
poate ca un asemena filmuletz ar trebui aratat si mamicilor inainte sa ia decizia unui avort.
@harciog: imi pare tare rau. viata e uneori nedreapta!
M-a impresionat foarte mult. Acum realizez cat de grav este sa faci asa ceva. Pana acum, tratam cu superficialitate subiectul. Dar imi dau seama cum o clipa de placere, poate avea urmari grave. Si e pacat.
Am vazut acum filmuletul, m-a impresionat si deodata am simtit ceva la inima... nu stiu ce sa mai zic
Ar trebui Andruta.sa ne judeci.si sa ne judecam intre noi pentru asemenea crime ingrozitoare.nu am cuvinte. sunt printre cei ce au facut asa ceva, adica sotia dar am hotarat impreuna, si mi-e greu sa ma iert pe mine insumi. daca erau asemenea filme pe vremea aia poate nu eram atat de superficiali nici noi si nici multi altii ca noi. e bineca astfel de filmulete sa fie postate mai des la anumite categorii, de postari.
Ma numesc Georgiana Din pacate am trecut si eu printr-o astfel de problema... Daca nu as fi fost minora si daca nu era necesar sa ma mai duc la scoala.as fi pastrat copilul... dar, n-am avut posibilitatea. Dupa ce am facut avortul, am intrat intr-o depresie din care nu am mai iesit 6 luni de zile decat cu ajutorul unui psihiatru...Caruia ii multumesc si in ziua de azi, cred ca fara el acum eram la nebuni. Ma simteam vinovata pentru ceea ce am facut.Simteam ca o parte din mine a fost omorata ...In 6 luni am slabit 20 de kg.Eram leguma! Regret si in ziua de azi ce s-a intamplat si cat de inconstienta am fost...doar ca eu nu stiam ca am ramas insarcinata, pentru ca am ramas cu acel lichid seminal care se produce in timpul actului sexual si care contine peste 50 de mii de spermatozoizi...