incearca sa stai cu ea de vorba si sa vezi ce ai gresit sau ce nu merge de ce nu te agreaza bafta.
CEA MAI BUNA METODA E SO LASI IN PACE... EVITA... DACA SE TREZESTE VEDE UNDE A GRESIT, IAR DACA NU-SI DA SEAMA INSEAMNA CA NU MERITA EFORT UN ASFEL DE OM
Te porţi frumos, încerci să vezi ce-i place, poate aveţi ceva în comun. Dacă ai supărat-o cu ceva, cere-ţi scuze ( dacă-ţi pare rău, evident), şi încearcă să n-o mai superi!
Dacă-i vreo acritură care nu se înţelege cu nimeni, mai bine o ignori total, deoarece cu astfel de persoane nu ajungi vreodată la întelegere şi pace! Ştiu ce spun, am şi eu un asemenea specimen în familie!
Eram in parc cu mama si cu ea. avem copii de aceiasi varsta. toate pe o banca, ea a plecat pe cealalta zicand ca nu incape.banca de 2m
Asta e singurul "incident"? Poate a avut o zi grea sau cine stie... daca se mai intampla o poti intreba discret si frumos daca s-a suparat ...comunicare comunicare... poate totusi nu s-a suparat si ti se pare tie
Decat sa ramai cu impresia asta ...ca nu te place ...mai bine vorbiti. dar daca a fost singurul "incident" eu zic sa nu iti faci griji
Ioana, cumnata ta pare să nu vă placă (pe tine şi pe mama). Nu ai ce-i face, nu te târâ la picioarele ei. Dacă nu a avut un motiv real de supărare, s-a comportat urât! Sau poate vrea mai multă atenţie şi nu ştie cum să o capete!
Ioana, revin pentru a-mi cere scuze! Cred că am fost puţin cam răutăcioasă, fără un motiv întemeiat. M-am lăsat influienţată doar de experienţa mea, de 20 de ani, cu o cumnată dificilă, care nu se înţelege cu nimeni.
Găbiţa are dreptate, poate a avut doar o zi grea!
Nu da amploare unor gesturi nesemnificative, fii totdeauna amabila si intelegatoare; gandeste-te ca ea e venita in familie dinafara si ii este greu sa se adapteze.In acea situatie tu erai cu mama ta iar ea cu soacra ei.Chiar daca ati fi deosebit de atente tot ar fi o diferenta.Ca sa poti evita orice situatie in care ai fi tentata sa te certi cu ea, gandeste-te intai la fratele tau. Daca-l iubesti, accepta-i sotia asa cum este ea, fa-o sa se simta apreciata si totul va fi bine.Treci peste micile incidente, nu le interpreta in mod negativ.De multe ori nu percepem exact care sunt motivele unui gest. Poate ca banca era intr-adevar mica...Deci important:daca -ti iubesti fratele si tii la armonia familiei, inconjoar-o cu atentie si bunavointa pe femeia pe care el a ales-o si care i-a daruit un copil...Pastrarea acestei armonii tine mai mult de tine decat de ea asa cum ea e responsabila de felul in care fratele tau e primit in familia ei...Numai bine.
Atata vreme cat nu traiesti cu ea nici nu este necesar sa te intelegi.
Important este sa se inteleaga ea cu tine si sa comunicati dar nu prin semne(sa nu va loviti).
Puteti angaja un translator sau eventual un arbitru daca practicati boxul.
Ea se intelege cu mine ca sa stau cu copii.in schimb eu m-am saturat sa fiu folosita.
Zi ca ea si fa ca tine
sau trateaz-o cu indiferenta... asta doare intotdeauna
oricum nu te lua la hartza sau ciufuleala cu ea...ca asa poate vei strica si relatia cu fratiorul tau pentru ca sigur ii va tine partea ei, cred eu