Vorbeste cu Tatal nostru ceresc tot ce ai pe suflet, citeste Psalmii, El e cel mai bun psiholog, terapeur si e gratis.
Ai nevoie de un psihoterapeut și de afecțiune, înțelegere din partea părinților nu de critici.
Cum s-a sinucis? Și el tot pastile a luat? Tu ce pastile ai luat?
Mergi și la biserica și roaga-te pentru sufletul tau și a lui sa fie iertat.
Ar trebui sa te duci la psiholog sau psihiatru. Eu personal nu cred in terapie, psiholog sau psihiatru pentru probleme de natura externa. Dar tu ai probleme de natura interna, o trauma. Este normal sa suferi in urma decesului persoanei iubite, totusi cu timpul va trebui sa accepti aceasta pierdere. Macar nu te izola, du-te in parc sau iesi cu prietenele dar nu sta singura in casa si tine minte ca doar tu te poti ajuta si nimeni altcineva.
Mergi la psiholog, o sa iti faca bine. Si mergi de fiecare daca cand simti ca nu te simti bine. Este normal ca parintii sa se ingrijoreze. Cel mai bine este sa comunici cu ei cat mai mult, sa nu te inchizi in tine. Si cere ajutor cand ai nevoie, un folosi metode d'astea drastice ca nu mai poti sa schimbi rezultatul. Esti tanara si ai tot viitorul in fata. Ce nu as da eu sa mai am 25 de ani.