| Iuliana20000 a întrebat:

Nu mai am soț de 3 ani sa sinucis am vrut și eu sa fac asta de 2 ori dar părinți mei au chemat ambulanță atunci pentru ca am luat medicamente foarte puternice eu tot ce vreau e să fiu cu el am 25 de ani acum părinți mei vor să merg la psiholog sau psihiatru dar eu nu vreau lucrul accesta pentru ca sunt mai bine.Ce aș putea face în situația asta cum să îi conving ca sunt mai bine și nu am nevoie? Ce sa fac ca ei sa nu mai fie îngrijorați?

4 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Vorbeste cu Tatal nostru ceresc tot ce ai pe suflet, citeste Psalmii, El e cel mai bun psiholog, terapeur si e gratis.

| Mindfulness a răspuns:

Ai nevoie de un psihoterapeut și de afecțiune, înțelegere din partea părinților nu de critici.
Cum s-a sinucis? Și el tot pastile a luat? Tu ce pastile ai luat?
Mergi și la biserica și roaga-te pentru sufletul tau și a lui sa fie iertat.

| Cinic a răspuns:

Ar trebui sa te duci la psiholog sau psihiatru. Eu personal nu cred in terapie, psiholog sau psihiatru pentru probleme de natura externa. Dar tu ai probleme de natura interna, o trauma. Este normal sa suferi in urma decesului persoanei iubite, totusi cu timpul va trebui sa accepti aceasta pierdere. Macar nu te izola, du-te in parc sau iesi cu prietenele dar nu sta singura in casa si tine minte ca doar tu te poti ajuta si nimeni altcineva.

| alibaba99 a răspuns:

Mergi la psiholog, o sa iti faca bine. Si mergi de fiecare daca cand simti ca nu te simti bine. Este normal ca parintii sa se ingrijoreze. Cel mai bine este sa comunici cu ei cat mai mult, sa nu te inchizi in tine. Si cere ajutor cand ai nevoie, un folosi metode d'astea drastice ca nu mai poti sa schimbi rezultatul. Esti tanara si ai tot viitorul in fata. Ce nu as da eu sa mai am 25 de ani.