Ai mai tot avut intrebari de genu, vad ca inca nu ti-ai rezolvat problema.
Inainte sa te intrebi de el, gandeste-te tu daca vrei sau nu si daca il iubesti.
Nu vrea sa vina la tine? Te-ai gandit sa te duci tu la el?
Nici asa nu e bine? Luati-va chirie.
Nu vrea nici asa? Insemna ca inca nu e pregatit.
Si acum sa te vezi la doua luni tot nu e ok, aia nu mai e relatie.
Si da, e posibil sa aiba o problema si sa te si iubeasca.
Dar facea el ceva sa fie aproape de tine.
Daca inca nu ati avut prima intimitate, o sa-ti dai seama dupa cat de mult te iubeste...
Am avut intimitate suntem de mai bine de un an impreuna de aceia nu imi e asa usor. Daca era recenta relatia si asa de simplu poate ne desparteam.
Eu nu am cum sa merg acolo ca e rau pana si el se plange de traiul ala, el aici nu poate ca cica nu are bani e tot bolnav.Eu nu mai am un loc de munc si si daca as avea nu am cum sa ii patesc eu chiria, taxele si mancare si el sa stea sa se planga.Vine la 2 luni si ma deranjaza ca atunci poate face bani da sa ii puna deoparte si sa mai stranga pe langa nu poate.Am avut bani ai am vrut sa ii dau pe langa ai lui sa ia chirie a refuzat zicand ca va face el nu ia bani de la mine.
Daca nu e pregatit sau nu vrea de ce nu ma lasa o data si tot ma duce cu zaharelul? Eu l-am tot inteles si asteptat ca tin la el si nu imi trebuie altcineva dar daca tot face asa eu cred ca nu vrea nimic serios si atunci mai bine singura.
Urata situatia...
Relatia asta aduce mai multe probleme decat impliniri.
Probail daca unul dintre voi va renunta o sa fie bine pentru amandoi.
Sau gasiti o solutie pentru ok pentru amandoi.
Multe cupluri pleaca si se stabilesc in afara.
Luati si varianta asta in calcul, doar sunteti tineri!
Buna,
Citind întrebarea ta anterioară, din care n am înțeles mare lucru decât ca ești dispersata sa scapi de la ai tai și vrei sa te muți. Pe omul asta îl iubești? Nu prea stiu ce sa zic
Sa trecem peste asta, ma simțeam și eu acum un an doi foarte rău zi de zi, medicii nu mi găseau nimic, decât o fiere septata. Apoi am descoperit un polip pe colon. Deci, poate iubitul tău chiar are ceva, dacă nu, poate e doar stresat de tine.
De ce nu te muți tu in orașul lui? Sunt multe chestii care probabil nu le înțeleg tocmai pentru ca ai dat detalii, și nu te judec, dar îmi inspiri disperare. Dacă nu te înțelegi cu omul asta, nu face ce vrei tu, despartă te și nu l mai ierta, sa zic asa Deși poate nu face pasul asta ca se teme sau nu simte ca merita. Ai putea sa fi și mai blândă cu el, sa l înțelegi, sa ajungeți la un compromis sau sa va despărțiți. Intr o relație trebuie sa exista reciprocitate, iubire, intelegere.
Eu am avut o relatie mai lunga inainte de el iar cand nu m-am mai inteles cu fostul dar stateam asa doar de compromis si pentru familie am inceput relatia cu el.
El sta la sat in conditi rele impreuna cu mama, fratele si bunicul unde nu sunt locuri de munca decat cu ziua pe la oameni sau daca cunosti pe cineva nah pentru barbati constructii sau padure.A facut o data bani de chirie si a venit aici dar dupa o saptamana a bagat scuza ca se sufoca, nu ii plac vecini, nu ii convine zona si a plecat cu bagajele lasand un mesaj ca el nu poate si cele mentionate mai in sus de atunci e tot "bolnav" da nu ii gaseste nimeni nimic si fara bani si munca.L-am asteptat din iunie iulie anul trecut pana de craciun acum sa isi ia chirie si a plecat dupa craciun si dus a fost a venit iar la mine luna trecuta 2 zile plus ca noi eram de mai mult timp impreuna deci l-am asteptat peste un an crede-ma nu cred ca un om normal e atata timp bolnav in halul ala si nu moare si nici ca nu poate sa isi faca 200 de euro sa plateasca o garantie si o chirie.
Ai mei nu stiu de el pentru ca nu cred ca prea le-ar conveni de el iar eu sa plec de aici in conditiile in care el nu e nici in coace nici in colo nu cred ca ar trebui sa ma risc. Daca eu ma cert cu ei mei si ma duc dupa el si nu ne merge eu ce fac singura fara ajutor si cu un salar de rahat pe care o sa il am...(acum nu mai muncesc de o perioada din cauza unor probleme)
Daca a fost la medic si nu i-a gasit nimic, sa nu aiba probleme psihice si daca tot nu vrea sa locuiti impreuna gaseste-ti unul care stie ce vrea nu unul care te minte si foloseste.
Si eu am vorbit cu el sa mergem la psiholog da se enerveaza pe mine si striga ca eu nu il cred, ca nu ma intereseaza.
Eu am impresia că tu de fapt cauți aici confirmare să îl lași... Oricum, părerea mea cred că o știi deja. Gândește-te că până la urmă pentru tine omul ăsta e doar obișnuință mai mult decât orice altceva, îl ții de fapt ca să nu te consideri și să nu te simți singură și fiindcă nu ai altceva mai bun de ales. Sau cel puțin așa crezi tu. Și în situația în care te afli e și de înțeles, că pe toate fronturile bate vântul și consideri tu ca el ar fi singura ta bucurie. Ironia sorții e că băiețașul ăsta al tău mai mult te trage în jos. Mă rog, opinia mea e cu înclinație așa că tu crezi ce știi mai bine.
De regula fug de a da sfaturi de viata in cazuri ca cel al tau(cand nu cunosc exact situatia si parerea tuturor persoanelor care sunt implicate). Cred ca nu o voi face nici acum, doar iti voi da o pilda, pe care o stiu din vorbele vechi si pline de intelepciune(uneori) ale inaintasilor nostrii.Se spune ca in urma cu ceva timp, inca mai calatoreau pe pamant Dumnezeu si cu Sf. Petru.Veneau asa sa mai si interactioneze cu oamenii.Nimic deosebit la aceasta plimbare a celor doi sfinti pe pamant de aceasta data.La plecarea lor inapoi in salasurile lor are insa Sf. Petru o nedumerire si-l intreaba pe Dumnezeu:"Doamne de ce ai facut lumea asta asa,de ce ai unit un barbat puturos,betiv,curvar cu o femeie vrednica,cinstita si desteapta? Si de ce Doamne ai dat unei femei de moravuri usoare,puturoase,neingrijita un barbat respectuos,fidel si foarte vrednic? La cere se pare ca Dumnezeu i-ar fi raspuns:Sfinte,unde ar ajunge lumea daca am uni numai dreptii cu dreptii, numai bunii cu bunii iar pe ceilalti i-am lasa sa se uneasca numai raii cu raii, numai puturosii cu puturosii? Am destabiliza lumea, unii ar pierii, altii ar trai, dar ei se vor imputina.Eu am cautat sa creez un echilibru pentru ca omul sa nu piara niciodata,ci doar sa invete."Trebuie sa recunosc sincer ca nu este o transpunere exacta a celor auzite,au fost mai multe surse, aceeasi poveste, am facut o expunere aici a ideilor principale.Tu poti trage insa niste invataminte de aici. Vrei sa fi cea vrednica? Vrei sa fi cea puturoasa? Evident, lumea s-a schimbat mult de la aparitia acestui basm popular, dar inca...