| silvester13051996 a întrebat:

Nu mai ma inteleg cu parintii deloc, cand nu vorvesc cu iei imi zic de ce nu vorbim si cand incep eu sa le spun ceva par absolut dezinteresati, si asta e doar o parte ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| Pitzipoanca a răspuns:

Chiar sunt dezinteresati. Si speriati. Si nu stiu ce ar trebui sa-ti faca.
Banuiesc ca ai undeva intre 13-16 ani. happy

5 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Faptul ca iti dai seama ca nu e in regula si iti pui intrebarea 'ce ar trebui sa fac' este un semn bun. Inseamna ca nu esti indiferent fata de problemele de familie. O idee ar fi: nu incerca sa vezi "paiul din ochii lor", ci cauta tu sa faci imbunatatiri. Daca te inchizi mai tot timpul in camera si stai la calculator, asta ar putea cauza probleme. Incearca (si incercati) sa faceti unele lucruri impreuna (cat mai multe). Asta consolideaza relatiile si prietenia. Faceti iesiri impreuna, excursii daca se poate. Daca nu, macar mici lucruri in casa. Ajuta pe tata cand repara sau mestereste ceva, pe mama la unele treburi s. a. m. d.

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Exact in situatia ta sunt si eu cu mama mea.
Sti cum e cu rabdare si calm rezolvi multe lucruri.
Incearca sa gasesti subiecte care sti ca i-ar interesa sau ceva ce le place lor mult ( chiar daca tie nu iti place ) sa vada acolo ca iti dai interesul.
Incearca chestia asta de cateva ori dupa aia spune-i si tu ce probleme ai si te vor asculta.Incearca sa fi calm cand vorbesti cu ei nu te arata dezinteresat cand vorbesc cu tine.
Eu asa am procedat cu mama iar rezultatul este unu foarte bun. Mai putine certuri si mai multa comunicare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa de la tine. Fii tu cea/cel destept si ghideaza-i acolo unde vrei. Cu rabdare poti chiar sa-i faci sa creada ca a venit de la ei. Nu metoda e importanta ci rezultatul. Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| danytkd13 a răspuns:

Mda...asa sunt si eu cu pariniti mei..sti am parul cam mare si nu le place si ei mai incep sa ma certe din cauza asta...eu le zic ca ma tund, dar nu am cand si ei ma fac mincinossad
Si cand vreau sa la zic ceva...lasa de dorit...
Dar lasa problemele mele...ar trebui sa le faci pe plac..sa iei note mari la scoala si fi interesat/a in ceea ce iti zic si fa dupa ei...