anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai știu ce se întâmplă cu mine, pur și simplu fiecare relație pe care o am, se sfârșește prost. Eu fiind cel ce parcă "dă bir cu fugiții" habar nu am de ce, parcă îmi este frică de ceva serios... nu știu.

Majoritatea tipelor din viața mea au fost fete demne, inteligente și cu bun simț, las iar întrebări pe aici, pentru că am ieșit din nou dintr-o relație și habar nu am de ce sunt asa?

De ce îmi este frică de a-mi asuma responsabilitatea unei relații statornice, chiar îmi doresc o familie? De ce nu-mi pot găsi locul lângă omul meu... știu că problema este la mine, doar că nu-mi dau seama cu ce greșesc. De ce nu-mi pot găsi fata aia pe care să o simt că este aleasa sufletului meu și să nu mai plec de lângă ea vreodată?

9 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Probabil nu esti pregatit pentru o relație ci iti impui sa ai una.
Stai o perioadă singur si fă alte activitati.

| Emma30555 a răspuns:

Dacă ai plecat înseamnă că nu iubeai, ai avut un motiv, tu ști răspunsul fiindcă ai luat totuși decizia de a pleca și asta înseamnă că ți e mai bine asa. Dacă ți e frica de ceva serios poate sa însemne ca nu ești pregătit pentru ceva serios.

| kaTTsu a răspuns (pentru Emma30555):

Cred că toate mi se trag de la o relație de lungă durată, atuncj am plecat pentru că lucrurile nu mai mergeau cum trebuie între noi, totul era un haos, ne certam des din orice motiv, job-urile ne solicitau la maxim pe amândoi (locuiam în străinătate amândoi). Nu am fost capabili, am început să ne certăm și aia a fost...Asta fiind cea mai lungă relație a mea (5 ani) de atunci nu mai sunt la fel, de parcă mi-am lăsat bucăți din suflet acolo, toate noile relațiile de atunci și până acum au fost un eșec. De parcă nu mai simt emoția aia... nu știu ce se întâmplă cu mine, îmi doresc, chiar îmi doresc o familie, dar cu femeia alaturi de care să și simt să fac asta, nu cu prima care-mi iese-n cale. Totusi, mulțumesc pentru răspuns.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate tu esti un intreg si nu ai nevoie de jumatatea ta rolling on the floor

| Dintrebare a răspuns:

Problema este ca tu ai inca traume din relatia trecuta. Te raportezi la trecut si nu ai cum sa iti vezi linistit de viitor. Sfatul meu ar fi sa nu mai incerci sa intri in relatii pana cand nu stai singur, tu cu tine, sa vezi ce si cum si sa iti pui ordine in zona emotionala. Nu de alta, dar atragi si alte persoane in capcana asta, le incurci viata si le faci sa sufere. Problemele nu se rezolva facand aceeasi chestie gresita la nesfarsit. In timpul in care esti singur poti sa te focusezi pe tine. Cauta sa citesti pe google despre problemele tale emotionale punctual. De exemplu daca inca suferi dupa fosta relatie, cauta sa intelegi de ce ai sentimentele pe care le ai si cum poti sa iti revii. Sau daca nu suporti sa fii singur. Si asa mai departe. Si inca o chestie: nu mai cauta jumatatea, ca nu exista asa ceva. Gandeste-te foarte clar ce calitati cauti intr-o eventuala partenera, dar nu iti forma o imagine idilica si perfecta. Nici relatia pe care ai avut-o si la care inca te raportezi nu era perfecta. Daca era perfecta nu se termina. Doar tu o percepi ca fiind ceva la care tanjesti si idealizezi pentru ca ai o trauma si nu te poti desprinde.

Răspuns utilizator avertizat
| Saiko10 a răspuns:

Mai bine te gandesti tu la viata ta si incerci sa gasesti motivul, pentru ca tu ai aces la memorile si gandurile tale.