Salut,
Ce sa-ti zic,calmeaza-te in primul rand!
Scrie si tu mai ok,nu are nimeni chef sa-ti descifreze hieroglifele...
Daca tot ce spui e adevarat, taicato are o probleme si are nevoie de ajutor mai mult de cat ai tu.
Cat despre tine, esti major, poti sa te descurci singur.
Destinu nu e generos chiar cu toti, asta e viata.
Banuiesc ca nu vrei sa stai acolo si sa induri toate iesirile lui!
Frate, sa nu ai tu nici o amarata de virgula, in cele 200 de cuvinte?
Zau daca am priceput ce zici!
Daca ai venit doar să îmi spui că nu am semne de punctuație mai BN pleci sincer? chiar n-am chef?
Apoi daca e adevarat ce zice si tu te apuci sa dai si tu in el e grav. Numai grija virgulelor tale crezi ca o are. Omu poate e disperat saracu. Incearca sa il ajuti cu ceva daca poti. Daca nu atunci nu il judeca. Mie unul mai ca imi dau lacrimile si tie iti sta gandul la virgule.
Gasesteti un loc de munca si asa vei fi plecat o parte buna de timp de acasa plus ca iti vei castiga bani.Nu ii spui lui cat iei si iti pui deoparte pana iti strangi ceva si pleci cu chirie.
Salut, pentru ca ai 18 ani, esti adult.
Din pacate ai doua optiuni mari si cateva derivate (necunoscand situatia ta):
1. Mergi la munca
2. Mergi la facultate in alt oras, cu camin. La camin te vor scoate altii din starea in care ai ajuns.
3. Ar mai fi si a treia, sa raspunzi inapoi si sa nu mai permiti. Dar asta ar fi poate ultima si cea mai luptatoare.
4. Te angajezi in armata/sri ca sa te ia aia. Insa nu vrei sa devii doar un simplu soldat. Ai nevoie de niste studii pentru mai mult.
Ms de răspuns ☺ în ce fel sa răspund?
Te uiti putin la tine, vezi ce ti-ar place, si incerci acea directie.
Poate o sa ai un esec, poate nu. Eu cred ca e mai mult spre nu.
Dar daca nu te apuci, nu vei reusi niciodata.
Inteleg ce vrea sa zica tatal tau, dar nu ii inteleg comportamentul!
Sincer, copii pot face multi dar parinti nu pot fii multi!
Trebuie sa intelegi copilul tau, multi copii sunt antisociali sau pur si simplu nu simt nevoia sa iasa. Trebuie sa discute cu tine sa afle de ce. Si modul in care o face nu e ok.
Eu zic ca ar trebui sa stai sa te gandesti la tine. Daca nu simti sa socializezi e ok, nu te forteaza nimeni. La scoala mergi? Continui studiile? Gandeste-te putin la viitorul tau. Poate ceea ce vrea tatal tau sa spuna de fapt este sa te gandesti la tine, sa socializezi sa iti faci relatii sa continui scoala sau sa gasesti ceva de munca. Din pacate nu stie sa se exprime.
De ce te simti asa? Ai fost o fire retrasa mereu?
Nu te mai gandi la sinucidere, gandeste-te ca tu nu ai facut nimic si ca pur si simplu nu stie sa se exprime si nu stie cum sa actioneaza la situatia asta. Fii tare! Gandeste-te la viitor, la studii, ai incredere in tine, gandeste-te ce vrei sa faci! Focuseaza-te pe ceva! Seteaza-ti niste goals pe care sa le indeplinesti pentru tine!
Doar ai incredere in tine! Capul sus!
Va multumesc, tuturor pentru raspunsurile voastre. Chiar ma simt bine sa vad, cati oameni au sarit in ajutorul meu, Apreciez mult.
Din ce spui tu imi reiese ca ai locui doar cu tatal tau. In acest caz poate el e putin frustrat din cauza lipsei unei femei in viata lui si poate se razbuna pe tine. Incearca sa comunici cu el sa discutati fata in fata omeneste iar daca nu se poate mergeti la un prieten bun sa va aduca el la un nimitor comun ceva. Il rogi sa iti acorde putina liniste sa termini scoala si apoi ai sa iti vezi de lumea ta si sa-si caute alt copil daca de tine nu ii place. Poate in tine se vede pe el si ar fi avut alte asteptari sa te comporti exact cum o face el sau poate si-a dorit o fiica. Mult curaj si calm sa ai si roaga-te pentru tine si familia ta.
Ma frate. Tatăl tău îți vrea binele. Încerca să ieși în oraș, cunoști lume noua, îți faci prieteni și îți găsești personalitatea printre oameni. Încearca sa pui ambiție în tot ce faci ca să l impresionezi și daca tu vorbești serios ca te bate înseamnă că nu a realizat ca ai crescut și înțelegi fără violenta
Înțeleg ce vrei sa spui da chiar exagerează zici că face toate in potriva mea parcă vrea să plec sa nu mai aud de el oricum mai am un an de liceu și după mă angajez și plec nici nu mai vreau sa aud de el? mersi de răspuns ☺