| viatadecacatt a întrebat:

Nu mai suport.de cand a inceput "scoala"numai rezist, nu ma mai lasa parintii sa ies, decat in weekend, si atunci pana la 8. pune mana si invata.telefonul mi-l ia seara ca dc vorbesc mereu la el. fac scandal din orice ****. cu prietenul de abia mai am timp sa ma intalnesc si atunci destul de putin, nu-i convine dar nu am ce sa fac.plus ca ne si iubim...la scoala ne mai chinuie si amaratii aia de profesori.de fapt si in vacanta de vara tot ceva de gneu era, dar macar atunci ieseam cand vroiam si ei in timpu zilei erau plecati la munca.si multe chestii din astea care pate ca ei imi vor binele dar mai rau fac ma chinuie plang cateodata imi vine sa imi smulg parul din cap.nu reusesc sa invat NIMIC daca ei ma tin ca in lant nu pot.sa iau numai 10 si atunci pot sa fac ce vreau, zic ei.cum sa reusesc sa invat daca ei fac asa? cu gura pe mine? numai pot numai rezist cred ca iau campii pana la urma ma spanzur dracu sa scap, ca daca e sa plec de acasa mor de foame.(am 17 ani). Mai trece cineva prin astfel de lucruri sau a mai trecut? va rog ajutati-ma macar cu un sfat!

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai rezista putin pana la 18 ani si apoi nu o sa aiba atat autoritate ca acum, tinand cont ca stai in casa parintilor tai au dreptul sa iti interzica multe chestii.

| viatadecacatt explică:

La cine sa ma plang ca sa schimb ceva? As vrea sa ma mut la niste rude, orice.mai bine si la tara decat aici

| Gabriella_8999 a răspuns:

Si eu am trecut prin asta si eram la fel de revoltata doar ca nu ma puteam intalni cu prietenul meu.Recunosc ca scoala era pe locul doi si cand parintii au simtit asta au impus reguli asemanatoare cu ale tale.Trebuie sa le arati ca te descurci cu scoala.Imparte-ti timpul astfel incat scoala sa nu o afectezi.Eu de dragul lui am renuntat la scoala,m-am mutat cu el,ne iubeam enorm,totul era perfect,pana cand,dupa cativa ani, a cunoscut o fata, ne-am despartit si le-am dat dreptate parintilor mei.Am ramas si fara el si cu un job de ...Cand iubesti esti orb,dar incearca sa te gandesti si la viitorul tau,pentru ca in ziua de azi nimic nu este etern, macar mai tarziu ai sansa sa fi independenta si sa nu,, mori de foame" asa cum te-ai exprimat

| ΔH a răspuns:

Imi pare rau pentru tine...
Sunt de acord cu niste parinti exigenti, insa nici in halul asta.
Notele oricum nu reflecta ceea ce ai in cap...
Daca te obliga sa iei numai 10, atunci ai niste parinti psihopati, sincer sa fiu...

Răspuns utilizator avertizat
| DonyHD a răspuns:

Poti sa te muti la mine stau in Bucuresti happy

| DonyHD a răspuns:

Zii vrei sa stai la mine? am apartament cu 3 camere stau decat eu cu taicamiu am 17 ani si stau in Bucuresti.vb serios daca vrei sa stai totu e moca :pe

| alealexuta a răspuns:

Imi pare rau..intradevar au dreptu sa iti spuna ce sa faci si inteleg ca te iubesc si vor sa te apere.Dar nu este nici asa drept sa nu te lasa sa iesi din casa..Nu trebuie sa te tina captiva ca animal mi s-a intamplat si daca nu tip la ei ...plec din casa pana ma cheama..Nu imi este frica dar iNtradevar..trebuie sa traim si noi di ceva nu 1 2 hai in casa..Pai ce nu avem voie sa tragem o gura de aer? Pe bune acum ma pui la un loc in casa cand colegi si prietenii mei ies prin oras? Adica nici mie nu imi place si te inteleg prin ce treci..Cand o sa faci (18ani) o sa ai mai multa libertate daca nu te vor tine ostatica pana la 20 de ani..Chiar daca.ei vor sa iti faca binele sa te apere de ori ce primejdie..Acum ce pot sa zic.Du-te la tara acolo n-ai cum sa stai in casa eu daca am intrat in 5min is afara..Deci sfatul meu (Du-te la tara)happy

| alealexuta a răspuns:

Inteleg chinul pe care il porti.

Ca orice parinte dar cred ca acestia sunt deja dusi.
La cine sa te plangi.
Nu ai vreo ruda certata cu ai tai si sa pleci la ei_

| SickkSus a răspuns:

Vaai! Si eu am patit asa doar ca nu am prieten.Deci sa iti explic.Eram prin 10 septembrie si tata imi facea program. Festivitatea o aveam la 8 jum 9 si doar eu m-am dus la 7 ca tata nu ma crezut si a fost un chin! Eu invat si invat si zice sa mai invat! apai e urat asa! Eu zic sa le explici la mine a functionat.Tot asa ziceau si iar si iar si m-am dus sa vorbesc cu iei si le-am zis " Mami,tati eu stiu ca ma iubiti si ca vreti sa invat, si imi vreti binele dar sunt mare si ma pot descurca pentru ca nu mai sunt un copil si nu ma puteti tine mereu in lat, ma voi descurca si cu scoala si cu prietenul[in cazul tau] si o sa invat doar lasati-ma sa am si timp liber sa ma recreez si timp pentru mine si pentru scoala.Intelegeti-ma ca am 17 ani[in cazul tau].".Ei te iubesc si cred ca te vor avea mereu, dar nu.Si eu am trecut prin ceva asemanator, dar dupa ce le-am explicat e altfel.Succes:*