anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai suport tatal meu! Ieri cand au venit niste prieteni din Suceava, tatal meu a batut cainele rau de tot doar pentru ca i-a latrat. Nu il inteleg, dupa aceea imi mai pare si rau, asa a fost mereu, el bate mereu cainele meu! Odata cand a venit un vecin, tatal meu a batut cainele de i-a sarit sangele. Ce pot sa fac? Ca mai si isi cere scuze ca l-a batut. Acum l-am dus la veterinar si mai are doar 61% sange. P.S: Sunt din Arad si am 15 ani!

7 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Du undeva catelul sa nu-l omoare animalul cu probleme mintale grave si din cate vad, iremediabile.
Scarbosul macar vrea catelul?
Ai incercat sa discuti cu el? Sau invers, sa te superi pe el?
Eu in locul tau nu-l mai consideram tata si nici animal ci organism pluricelular fara un scop pe aceasta planeta.
Poti sa ii arati organismului pluricelular aceste mesaje de mare apreciere fata de el, numai sa nu intri tu in belele.
Doamne fereste de asa animale.

| alina2k18 a răspuns:

Ce om dement!
Du cainele undeva te rog, saracu animal sa iei atatea batai pana la sange sad
Il poti da inspre adoptie ca sa aiba si el o viata mai buna... si sa il si poti vizita cand doresti, eventual la o curte sa stea si sa ii duci tu mancarica saptamanal, cert e ca nu mai trebuie sa stea la omu asta rau!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tatal tau are o problema mentala si isi descarca nervii pe caine. Cel mai bine ar fi daca ai putea sa il duci la cineva in curte, o ruda, un prieten. dar sa mergi sa ii duci mancare.
Mai bine asa decat chinuit saracutu. Sa vedem pe cine isi mai scoate nervii dobitocu de tactu. sper ca nu pe voi membrii familiei.
Animal imputit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu te-aș bate pe tine, dacă aș fi în locul lui

| anamaria82726 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce dracu raspuns e asta...nu o cunosti. De ce zici ca il locul tatalui ei ai bate-o? Cred ca e fata ok...nu stii cum sa mai obtii puncte?

| anamaria82726 a răspuns:

Doamne ce urat...e normal sa te supere. Esti fata lui totusi...va inceta daca il rogi frumos

| 90210 a răspuns:

Parerea mea este sa dai catelul altcuiva pentru ca nu merita asa ceva saracul animal