Daca te intelegi mai bine cu partenerul lasa-i pe dusmani la o parte fiindca au invidie pe tine ca o duci bine si ei nu.
Cred ca prietenii tai au dreptate... nu-ti vor raul... stiu ei ce stiu despre baiatul asta. Oricum, o sa mai ai multi iubiti de acum incolo!
Poate ca e normal sa iti petreci mai mult timp cu el dar totusi mai exista si prietenii.Incearca sa o faci pe prietena ta cea mai buna sa inteleaga ca inca sunteti BFF.Fa in asa fel sa ii imprietenesti si sa iti petreci timpul cu toti.
Parerea mea e ca nu ar trebui sa te desparti de prietenul tau pentru anumite persoane care au facut si fac parte din viata ta. Daca ei ar fi ``cei mai buni prieteni`` ai tai nu ar trebui sa-ti ceara asa ceva cum ar fi sa te desparti de acel baiat. fiecare persoana mai are nevoie de cineva langa el si nu ma refer la prieteni. Gandeste-te, tu daca o sa le faci pe plac si o sa te desparti de iubitul tau o sa va distrati iar ca la inceput dar nu la infinit, pana la urma si prietenele tale o sa-si faca un iubit si o sa uite complet de distractia voastra. Deci nu renunta la prietenul tau dar nici la ceilalti. fa`ti doar timp pentru toti
Nu trebuie sa te desparti de prietenul tau, dar nici pe ceilalti sa nu-i lasi in urma. Ei au fost cei care te-au ajutat la greu, ti-am dat sfaturi, au ras si au plans impreuna cu tine, nu-ti "abandona" camarazi. De acum incolo il vei avea si pe iubitul tau, dar pana sa vina el, cine-ti era aproape? Si daca se intampla sa va despartiti, nu tot la prieteni tai te intorci? Trebuie sa le acorzi aceeasi atentie, acelasi timp, caci altfel se supara, gelozia e cucoana mare . De schimbat nu te-ai schimbat, dar te-ai indepartat de prieteni tai si nu-i bine.
Acum nu-ti reprosez nimic, caci n-am trecut inca prin fenomenul "dragoste" , asa ca faci ce vrei, au ti-am spus parerea mea. Noroc
Prieten inseamna sa se bucure de ce te face pe tine fericita, sa se bucure pentru tine. Cu timpul o sa-ti dai seama ca orice alegere ai sa iei, nici prietenii astia nu o sa ii mai ai, nici actualul prieten.Deci ar fi cel mai in regula sa-ti traiesti povestea de dragoste si sa incerci sa ii tii langa tine si pe ei. Daca o sa te respinga, n`au fost niciodata prietenii tai! Da`mi un add daca mai ai sauvrei sa discuti alte lucruri cu mine : cosmin_gabyy@yahoo.com