| NothingImportant200 a întrebat:

Nu mai suport! Unii dintre voi stiti ca imi place de un baiat si el e la alta scoala. Nu mai pot. L-am vazut sambata la acel concurs si de atunci numai la el ma gandesc. Astazi am inceput sa plang pentru ca am vazut o diploma de-a lui la mine in clasa. De uitat nu pot sa-l uit. Ce sa fac?crying((((((broken heart

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te-ai îndrăgostit, fir-ar să fie!
Pa, pa.

| Aysa19 a răspuns:

Vb cu el spune-i ce simtihappy...si asa poate va iesii ceva.Incearca! Distanta nu-i un obstacol greu:*

| zalisa a răspuns:

Timpul le rezolvă pe toatehappy

| AnDra_4581 a răspuns:

Pai eu zic sa-i zici ca-ti place de el si daca vezi ca nu-l intereseaza atuncea sa incerci sa-l uiti si sa te gandesti la altcineva:*

| Mihaela24 a răspuns:

Ufff... dragostea asta!
Singurul lucru pe care poti sa il faci (tinand cont ca el este de la alta scoala)este sa il cauti, sa incerci sa afli cat mai multe lucruri despre el, sa il "cercetezi" cum s-ar zice, ca mai apoi sa ii poti spune fata in fata ce simti.
Pana atunci, nu te mai impacienta si incearca sa gandesti pozitiv.

Poate vei avea sansa ca si el sa te placa si astfel totul va fi mult mai usor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai fa-ti curaj si vb cu el

| Andrei Robert a răspuns:

Am avut si eu aceeasi situatie ca si tine...si tot asa, nu puteam sa uit de eastraight face
Insa pana cand mi-au spus unii prieteni, cred eu pentru a uita de ea, toate partile negative ale ei...ca e fitoasa, ca nu e de incredere, si multe altele...si asa a ajuns sa ma cunoasca, iar eu sa ii intorc spatelesad
desi parca as vrea sa fiu cu ea, ceva nu ma lasa, faptul ca se credea cineva atunci cand eu ma uitam dupa easigh
sper sa treci cu bine peste asta

| DeEuTzA_2553 a răspuns:

Aceiasi problema am avut-o si eu incearca sa te uiti la altcineva sau pur si simplu gandeste la altceva cand il vezi. incearca sa ii gasesti defecte
apropo de unde esti?