@Gabry mai si intrebi de ce nu te lasa daca zici ca lipsesti de la scoala astai motivu
Cred ca la nunta verisoarei tale ar trebui sa te duca. Nu este normal sa ramai acasa pentru ca se casatoreste o ruda apropiata nu o prietena sau o vecina. Sunt surprinsa ca ne spui ca te vor lasa acasa. Sincer, trebuie sa mergi, sunteti in familie, cum sa nu mergi? Eu nu l-am lasat niciodata pe fiul meu acasa singur. Abia la adolescenta ne trimitea el la cabana si trebuia sa disparem in weekend. Incearca sa le explici ca sunteti o familie si trebuie sa fii si tu acolo, sa fiti impreuna! Succes!
Nu stiu ce sa zic...cred ca tot ce ai mai putea face e sa ii convingi pe parintii tai sa te ia si pe tine cu ei... dar gandeste-te k ar putea fi vorba de bani la mijloc... poate se gandesc ca daca te vor lua si pe tine cu ei vor fi nevoiti sa mai adauge la suma cu care vor inchina...nu stiu cum se face pe la tine la nunti... dar la noi cam asa sta treaba...cu cat sunt mai multe persoane cu atat mai creste si suma un pic o porcarie, dar asta e...
eventual spune-le ca mergi... dar nu stai chiar pana la sfarsit...si ai sa ii convingi tu intr-un final sa te lase sa stai pana dimineata.
bafta si sper sa poti merge
Vorbeste cu parintii tai Spunele ca de abia ai inceput scoala.Nu o sa pierzi nimic Explicale ca vrei de foarte mult timp sa iti vezi verisoara mireasa
Ei trebuie sa inteleaga. E important pentru tine
Mult succes si ai grija ce faci
Cam nasol, este o ruda apropiata si n-ar trebui sa te lase acasa, mai discuta cu ei, explica-le, sau vorbeste cu verisoara ta, si roag-o sa le spuna parintilor tai sa te ia si pe tine, ca ea cu siguranta ar vrea sa fi si tu prezenta
Explica-le calm, fara istericale si lacrimi, parintilor tai ca e important pentru tine si ca visezi acest lucru din copilarie. In plus, ofera toti banii tai (economii si, eventual, renunta la banii de buzunar 4-5 luni) pentru a acoperi cheltuielile legate de nunta. Promite-le si tine-te de cuvant ca vrteme de o luna sa zicem nu te uiti la Tv si nu stia pe net pentru a recupera cu brio perioada scolara pierduta. Ai grija ca pana la sfarsitul semestrului sa nu vii cu note sub 9 acasa (spune-le ca te vei stradui sa faci asta). Sunt sigura ca vazand ca dai dovada de putina maturitate, parintii tai se vor mai gandi si poate te vor lua. Oricum, ca sa mentii parerea de seriozitate si sa ii faci ca alta data sa te ia, chiar daca de data asta nu te iau, tu da-le banii promisi si tine-te de promisiunea cu note peste 9. Vor fi impresionati, vor regreta ca nu te iau la nunta si alta data te vor lua.
Dea. trebuie sa te ia. nu ii inteleg pe ai tai. Everisoara ta. sh desigur k nu trebuie sa lipsesti.