anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu pot sa cred.Deci m-am certat cu prietenul meu si el acum imi tot trimite mesaje gen "daca ma iubesti, lasa-i pe ai tai si muta-te azi cu mine...alege-ma pe mine".
Faza e ca el a venit pentru mine (pentru noi, in mare) dintr-o tara straina si s-a cam mutat aici..pentru mine.Dar relatia noastra a fost complicata de la inceput avand in vedere ca el e cu 20 de ani mai mare decat mine.Asta pentru noi n-a contat,dar stiu ca pentru parintii mei,de exemplu, conteaza.
Si i-am explicat de la inceput ca trebuie sa-mi dea timp si sa nu ma preseze si a zis ca ma asteapta si 5 ani daca e nevoie,dar el acum ma preseaza. Oricum,i-am zis sa nu-mi mai dea vreun ultimatum ca oricum noi ne-am certat (v-am zis la inceput) dar inca imi trimite mesaje cum ca ma iubeste si sa il aleg pe el.
E adevarat ca a facut multe pentru mine si pentru noi, dar...nu pot sa fac ce vrea el in 2 timpi si 3 miscari.Plus ca sunt suparata pe el pentru niste faze si i-am zis ca am de gand sa-l uit.
Deci...care e faza? Ce ar trebui sa fac? Mentionez ca acum (teoretic) suntem despartiti (a suta oara, cred).

Răspuns Câştigător
| DeatHPupp3t a răspuns:

Pai...faza cu,, 20 de ani mai mare decat mine" nu este importanta(cel putin nu atat de importanta). spune-i tipului sa te astepte o saptamana maxim 2. cat despre parintii tai...eu stiu ca in dragoste cei care ar trebui sa te sprijine sunt ei, plus ca daca voi doi va iubiti cu adevarat nu vad care este problema. de mutat eu spun ca nu este timpul. prima data spune-le parintilor de timpul acesta si daca sunt ambele tabere de acord, adu-i impreuna sa se cunoasca(pur si simplu le explici parintilor, cand ai curajul bineinteles, despre el si le spui tot dar prima data le spui sa te asculte cu atentie si dupa sa judece, desi dupa parerea mea in dragoste nu ai ce judeca). faza ca el ti-a gresit, ei bine, tu stii. daca inca mai simti ceva(destul de puternic) pentru el atunci pur si simplu pune-i si lui niste, nu neaparat reguli, dar oricum ceva in gen pe care sa le respecte. daca faza cu parintii iti iese binisor, cel putin, atunci vezi cum se descurca cu regulile impuse de tine. decizia iti apartine si trebuie mult tact si putina indiferenta(cel putin la suprafata). oricum succeshappy

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa il scoti din capul tau pana nu ajunge mos sa-l speli la curulet.

| mona a răspuns:

Eu zic diferenta asta de varsta e c am mare dar sincer pentru mine nu conteaza[daca tipul nu si arata varsta e ok]nu stiu ce sa zic, asta e clar ca tipul te iubeste si face ce face si te preseaza atat numai sa nu te piarda, nu cunosc cauza certurilor voastre dar daca tu crezi ca el e barbatul care sa te faca fericita atunci, impacati-va...tu stii mai bine

| MrAngelus a răspuns:

Pedofilie

| pwp a răspuns:

Cati ani ai tu? Sa nu-mi spui ca mai putin de 18... l-ai putea baga pe ''iubitul tau'' la inchisoare.

| anonim_4396 explică (pentru pwp):

Nu,nu sunt minora.

| pwp a răspuns (pentru anonim_4396):

Totusi...20 de ani diferenta...e mult! Ii inteleg pe parintii tai.

| Lexy ♥ a răspuns:

Ciudat ca nu vrei sa iti traiesti "copilaria" cu cineva apropiat de varsta ta.Normal ca te preseaza ca daca mai sta mult dupa tine o sa ajunga sa aiba 60 de ani straight face e normal sa se grabeasca tu ce ai fi facut daca ereai de vrasta lui? Poate te iubeste dar cred ca mai mult te place ca esti mai mica ca el cu 20 de ani.Serios acum carui barbat nu i-ar placea ca la 40 de ani sa stea cu cu una de 20? Eu zic ca te grabesti...si da sunt curioasa daca atunci cand o sa ai si tu copii si poate o sa ai o fata sa vad daca pe ea ai lasa.o sa umble cu un barbat mai mare cu 20 de ani ca ea.Te gandesti numai ca il placi si atat eu zic ca mai sunt si alte lucuri la care ar trebui sa te gandesti ca el nu mai are 20 de ani sa vrea doar sa il iubesti si atat e barbat in toata firea are si el nevoie de o femeie sa ii spele sa ii faca mancare.Intrebarea este: esti convinsa ca asta iti doresti? merita sa te legi la cap daca nu te doare? ar trebui sa te uiti mai atent cate raspunsuri ai primit in mare parte de la baieti ...cred ca ar trebui sa iti pui un semn de intrebare.Bafta

| Vasybulan a răspuns:

Decizia iti apartine. Insa daca a calcat "stramb", de ce sa il ierti, sau sa te reintorci la el?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La dracu! Ai o relatie cu unul care e mai mare cu 20ani? Ce a fost in capul tau? La tinerete diferenta de varsta nu se vede, dar la batranete enorm se va vedea. Lasa-l balta, uita-l!

| AndyLavy a răspuns:

Asculta-ti parintii, si daca iti pune conditii si nu te asteapta inseamna ca nu tine atat de mult la tine. cand iubesti iubesti neconditionat.tu stii cel mai bine..insa avand in vedere ca e cu 20 de ani mai mare decat tine..are experienta. si te poate manipula foarte usor. ai grija de ce alegere faci. si gandeste-te. ca nimeni, absolut nimeni nu te va ajuta si nu iti va fi mai aproape decat proprii parintii.

| Bogatasul a răspuns:

Daca il iubesti stai ca el dar daca e cu 20 de ani mai batran eu il lasam.Da ce nu mai exista baieti pe lumea asta?

| YouNoob a răspuns:

Are 20 de mai mai mult, lol, putea sa-ti fie tata.
Are probleme cu capu ala, lol, uita ca exista ratatu ala

| anadark84 a răspuns:

Cineva care te iubeste nu te va pune niciodata sa alegi intre persoana sa si alte persoane pe care tu le iubesti. Atitudinea lui e imatura si egoista. Incheie povestea cu el cat mai poti!