anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu pot sa il inteleg. Se uita intr-una dupa mine pe hol, se face ca vorbeste la telefon ca sa se plimbe pe langa mine, isi sterge pantofii si isi aranjeaza nervos parul. Ma scaneaza din cap pana in picioare mereu iar cand ma uit la el se intoarce cu spatele. Cand stau rezemata de un calorifer care are vedere spre baia baietilor este in stare sa mearga si de 10 ori la baie sa isi aranjeze parul stiind ca il vad. Cu toate astea nu se baga in seama cu mine si daca ii dau vreun like pe facebook sau *poke* nu raspunde. Credeti ca e interesat sau face asa doar pentru ca stie ca sunt eu interesata?

Răspuns Câştigător
| AddXf a răspuns:

Probabil ca vrea sa te " cucereasca" dar sa nu se lase " prada usoara". poate ca vrea sa faci tu primul pas, sau asteapta el momentul perfect. Baftawinking

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Poate e timid! Dacă nu e, fă-l puţin gelos cu altul şi vezi ce reacţii are! Să fii iubită!

| neutrino a răspuns:

Se joaca cu tine. Curand va schimba tactica. Esti pe lista lui.

| PerfectInsanity a răspuns (pentru neutrino):

Crezi? poti dezvolta putin ideea? daca nu profit de rabdarea ta happy

Răspuns utilizator avertizat
| Aedilian a răspuns:

Poate a citit vreun tutorial pe net si se ia dupa el...glmhappy Vrea sa iti arate ca nu e asa usor de "capturat" sau dupa cum a zis si "AddaCriss" vrea sa faci tu primul pas... Poate e un baiat mai timid sau poate e o simpla coincidenta faptul ca trecea pe langa tine, isi aranja parul si tot ce ai mai zis.
Eu zic totusi sa iti incerci "norocul" cu acest tip...din cate ai zis imi dau seama ca e timid daca nu a "actionat" pana acumbig grin Bafta multa