| NataliaNaty2213 a întrebat:

Nu prea mă mai înțeleg cu soțul meu pentru ca sunt însărcinată. Eu îmi cam doresc să fac avort dat el nu prea e de acord cu asta. Da am greșit ca nu ne-am protejat dar totuși cred ca ar fi mai bine să fac avort pentru ca nu sunt pregătită să fiu mamă. Cum să îmi conving soțul?

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ce sa il convingi?
Sa fie de acord sa ii ucizi copilul?
Daca faci avort, nu rezolvi nici o problema, devii doar mama unui copil pe care tul-ai omorat. Si la noi a fost programat doar primul copil, ceilalți 3 sunt celemai minunate surpize date de Dumnezeu, pe care nu le-am cinsiderat delic asa atunci cand am aflat ca sunt insarcinata. Ma gandesc cu groaza ca daca nu aveam frica de Dumnezeu, acesti copii minunati as fi putut sa ii ucid. Ce vina are acel copil ca nu te simti pregatita?
E mult mai bine sa treci peste nepregătre decât sa traiesti pentru restul vietii cu remușcările unei crime pe constiinta.

| Violleta2022 a răspuns:

Cati ansiori ai?
Imatura sau doar egoista?

| NataliaNaty2213 explică (pentru Violleta2022):

24 de ani am și da poate nu mam maturizat complet dar cu soțul sunt căsătorită de 2 luni după o relație de 3 ani

| Violleta2022 a răspuns (pentru NataliaNaty2213):

Daca nici la 24 de ani nu esti pregatita sa-ti faci o familie cu copilasi, atunci este doar egoism.

In orice caz, daca faci avort la primul copil ai sanse majore sa ramai infertila pe viata.
asadar gandeste-te foarte bine ce decizie iei acum, ca sa nu regreti toata viata dupa aceea.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ar fi pacat. Mare pacat.
Ai 9 luni de zile sa te pregatesti pentru a fi mama.
Poti discuta cu sotul cum veti imparti sarcinile, cum te poate ajuta. Nu mai fi asa negativista. Esti majora, esti maritata, asta a fost momentul. Sa stii ca un copil nu vine cand vrem noi, ci vine cand vrea Cel de Sus.

| PaulaPaulayt1 a răspuns:

Nu fa avort, e primul copil? O sa ai mari regrete și nu merita. Neînțelegeri mai apar, e imposibil. Nu exista familie fără cearta după părerea mea. Și după câte zici nu pare a fi atât de rău, de fapt nu te simți pregatita. Dar crezi ca cineva a fost vreodată? Poate crezi ca vei fi independenta dacă scapi de copil și de soț dar nu e chiar asa, dai peste altul și peste altul mai rău poate. Și asta cu regretele sa știi ca e pe bune. Mai bine sa nu ai regrete, ia și stai cuminte și fa acel copil ca e o binecuvântare de la Dumnezeu.