| Ding93 a întrebat:

Nu reușesc sa îmi fac o relație din cauza barierei, adică aspectul fizic. Fac sport de mic, ma îmbrac în haine noi, curate dar refuzuri ca nu simt atracție fata de mine primesc. Sincer ce sa mai fac? Mi-am pierdut complet încrederea de a încerca să mă mai aproprii de o fata.

15 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Roaga- te Cretorului ca la momentul pe care El il considera potrivit sa te ajute sa o gasesti pe viitoarea ta sotie.Nick Vujgik, speaker motivational, s- a nascut fara maini si fara picioare si Dumbezeu l- a ajutat sa aiba o nevasta frumoasa si copii( parca 4). Vorbeste tot ce ai pe suflet cu Tatal nostru ceresc, percepereea iubirii si prezentei Lui ne face sa nu mai fim dependenti de iubirea si aorecierea oamenilor, sa fim multumitori pdntru darurile pe carr le- am primit.Citeste Noul Teastament cu rugamintea sa intelegi mesajul personal al Creatiorului pentru tine, prima noastra nevoie nu e iubirea oamenilor ci inundarea sufketului nostru cu iubirea Lui.

| RAY a răspuns:

Nu e obligata nici o fata sa stea cu tine,atracția fizica este involuntara nu ele aleg de cine sa fie atrase,nu fetele ne aleg și e ceva involuntar,mulți din cauza refuzurilor devin frustrați și misogini și le fac materialiste dar tot ei doar prin banii au parte de sex,aspectul fizic contează, degeaba ești inteligent, manierat, respectos,empatic pentru ca astea nu au contat la vânătoare, mulți nu înțeleg asta, tine de evoluția umana, un fizic atragator exprima gene bune, gândește-te la un vânător, tu ai putea vana măcar un iepure? Nu prea, vezi în jocuri ce figuri masculine sunt? Asta noi știm cu toți, tu simți frica ca mascul când vezi bărbați alfa

| Violleta2022 a răspuns:

Ar trebuii sa ne spui mai multe despre tine ca sa putem sa ne dam seama de ce te resping fetele.

Varsta?
Inaltime?
Greutate?
Scoala ori profesie (ce muncesti)?

| Violleta2022 a răspuns:

Ai disparut ca magarul in ceata happy

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu mai căuta o relație, caută direct o căsătorie.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Atitudinea conteaza mai mult decat fizionomia.
Fetele nu sunt atat de interesate de aspectul fizic.
Le intereseaza in principal calitatea vietii langa tine. Sau actiunea. Depinde de gagica.

| Drimmero a răspuns:

Ce e gresit in aspectul tau? Daca faci sport inseamna ca sunt si rezultate, ai un corp mai atletic, ai ceva muschi, fibra pe tine. La aspectul fizic foarte importanta este si fata, as zice cea mai importanta, cu aia te expui prima oara. Fii cat mai ingrijit, alege-ti o frizura potrivita fizionomiei tale, barba aranjata in functie de frizura ta, sprancenele aranjate si ele cat de cat, tenul aranjat cat sa ai o fata destul de stralucitoare, dintii curati, igienizati etc. As mai adauga tinuta vestimentara, nu e important sa fie haine noi si cat mai de firma, conteaza sa fie haine care se potrivesc tie, vezi ce stil iti place sa porti si cu care iesi in evidenta, de exemplu fiind sport adopti ceva sport, ies si muschii in evidenta, poate iti place un stil casual cu camasi, sau un stil elegant la costum, jonglezi cu stilurile astea si vezi ce ti se potriveste, toate astea impreuna formeaza un aspect fizic care te ajuta la increderea de sine foarte mult si cand cele 2 sunt in combinatie ies lucruri bune, aspect fizic placut + incredere de sine, personalitate nu au cum sa nu duca la succes.

| raMLesS a răspuns (pentru Drimmero):

Nu imi mai imita raspunsurile

| haileewatson a răspuns:

Nu inteleg rostul intrebarilor astea. Daca nu esti un idiot misogin, sigur o sa gasesti la un moment dat fete care sa fie atrase de time. Te speli? Te ingrijesti? Daca da, o sa gasesti pe cineva.

| anonim_4396 a răspuns (pentru haileewatson):

Doubt rolling on the floor

| CleanHeart a răspuns:

Hai sa te invat un secret
Comporta-te mereu increzator chiar si atunci cand nu ai incredere si o sa ajungi sa ai, fii deschis si carismatic si urmareste-ti visele, in cazul in care o fata vede increderea asta in tine, nu mai exista bariere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu femeile pare mai complicat! Eu de când sunt atras și de ele (cred) am reușit doar cu doua! Dar cred că dacă ești gura casca ai șanse să nu ți iasă cu niciuna! Te ai gândit poate îți plac și băieții?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caută fete mai modeste și vei găsi.

| DovleacTurbat a răspuns:

Apropie-te de un băiat laughing))

| ImNotBianca a răspuns:

Daca nu merge inseamna ca nu esti facut sa atragi femei. Concluzie: devino homosexual :3