| GogosikaInfuriata a întrebat:

Nu reusesc sa ma mai inteleg, cred ca o sa cad intr-o deceptie straight face. Nu mai stiu ce simt! M-am despartit in urma cu 4 luni de fostul prieten, vreo 2-3 saptamani am plans zi si noapte si am suferit dupa el, asta pana cand am vorbit cu un altul, dispus de mult mai multe lucruri si sacrificii pentru o relatie, in cateva cuvinte ma cucerit si incet incet m-a facut sa ma gandesc tot mai mult la el. De fostul m-am despartit, la initiativa lui, din motive banale parerea mea, din cauza comportam. meu, orogoliului, cu care la urma urmei asa ma inzestrat Dumnezeu. I-am explicat pe atunci, ca nu pot face unele lucruri doar de dragul lui (mi-a reprosat dupa 2 ani de relatie ca nu am fost cu el nici macar 1 data la discoteca, sau la un botez) acestea fiind pentru el niste "lucruri naspa" prin care nu mai vrea sa treaca. I-am dat timp de gandire o luna, sa-mi spuna daca mai vrea sa continuam relatia sau nu, iar dupa o luna mi-a spus cu lacrimi in ochi ca NU MAI VREA. Acum dupa 4 luni regreta baiatul si ar vrea sa ma intorc la el, zice el, ca fiecare om are momentele lui de slabiciune si greseli. Dilema mea cea mare este ca, atunci cand nu sunt cu el, sau nu ma suna, nu luam niciun fel de contact, mi-e bine si fara el, doar simple ganduri ma mai urmaresc, dar simt ca pot sa-mi vad de viata si fara el. Problema apare atunci cand il vad, stam de vorba fata in fata, vorbeste f dragastos cu mine, atunci parca am o anumita slabiciune fata de el. Sunt constienta ca daca m-as impaca cu el, nu m-as mai simti singura, dar tot m-as mai gandi si la celalalt baiat sad Sa fie oare vorba de faptul ca nu ne-am vz niciodata fata in fata si astfel e si curiozitatea asta mai mare? In fostul nici nu prea mai am incredere, pentru ca de multe ori da dovada de nematurizare la varsta de 23 pe care o are. Pe cand, celalalt baiat de fiecare data cand vine in orasul meu (si vine destul de des), de fiecare data ma suna sau imi trimite un mesaj sa-mi spuna ca e aici, asta dupa ce initial i-am spus ca nu vreau sa-l vad si sa ma intalnesc cu el. Pare un om care lupta pentru ceea ce isi doreste, eu una nu as fi facut atatea lucruri pe care le face el, din simplul fapt ca as considera ca ma injosesc fata de acea persoana...Nu ma mai inteleg nicidecum sad cine a trecut prin situatia mea il rog sa-mi dea un sfat, din propria experienta :*

4 răspunsuri:
| cytrix a răspuns:

Acum vreo 6 luni m-am despartit si eu de prietena mea, o iubeam mult insa fiecare avea sa urmeze alte cai, si am decis sa ne despartim. Cateodata ii simt lipsa, uneori o si visez, visez ca ma impac cu ea sau ca nici nu ne-am despartit ( sincer din visele astea nu as fi vrut sa ma mai trezesc vreodata). Insa un singur lucru stiu, acum dupa ce am facut greseala de a ma desparti de ea : Intodeauna asculta inima si nu mintea! Deci eu spun sa alegi pe cel la care ti cel mai mult (nu sta sa te gandesti, alege) + ca am mare incredere in intuitia feminina laughing Bafta :*

| constantyna a răspuns:

De cele mai multe ori persoanele imature din anumite puncte de vedere nu-si dau seama in timpul relatiei cat de bun/a esti, si isi dau seama doar atunci cand nu mai esti langa el/ea.Si pot regreta asta toata viata lor,... Acestia sunt oamenii care nu vor si nu pot sa fie seriosi.In prezenta lui simti doar atractia fizica, atat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adunate.

| anad a răspuns:

Din propria experienta iti spun ca am impresia "ca dai pasarea din mana pentru cioara de pe gard"!