Nu te gândi la asta. Poate ceilalți îi vor spune. Dar în mod normal ea trebuie să știe acest lucru încă de când este mică, pentru ca mai târziu să nu fie un șoc pentru ea. Vă poate urâ pe toți dacă îi spuneți prea târziu. Atunci o să vedeți emoții -când nu vă va mai accepta pe niciunul în viața ei.
Va afla ea singur, la timpul potrivit, ca esti sora ei. Daca locuiti in aceeasi casa.
Soră-ta ((vitregă) are cinci luni și vrei mesaje pe care să i le dai peste șase ani?
Stai blândă, până atunci se schimbă situația de o sută de ori.
La 7 ani? Adica peste 6 ani si 7 luni? Cred ca mai e destul timp pana atunci. Eu zic sa nu iti formulezi mesajul de acum pentru ca o sa razi si tu de el cand o sa ai 20 de ani.
Timp de 7 ani se pot intampla multe. Poate afla ea singura dinainte. Ai rabdare. Si tu iti poti chimba gandurile in acesti 7 ani. Si, apropo, de ce prin mesaje triste? Nu vrei sa te iubeasca?
Am si eu parintii devortati, cred ca pe atunci aveam vreo 2 ani, desigur ca am fost surprinsa sa aflu ca mai am surori si frati si imi cresteau urechile cand am auzit ca ei stiu de mine si ca le sunt sora mai mare, la fel si taica meu e un cretin(nu s-a schimbat deloc). Dupa parerea mea la 7 ani e o varsta prea fragila, si mai ales daca va intreba parintii ei ei s-ar putea sa spuna ca nu e adevarat, rabda pan' la 10 ani, atunci copii se fac mai indepartati de parinti, si explica totul cum e. Succes!