Sunt acel gen de mame hiperprotective, obsedate de odorul lor, nici una din fetele pe care le-ar putea avea drept nora nu sunt sufiecient de bune pentru fiul lor. Acest tip de femeie, care "vrea binele" baiatului ei se teme sa nu ramana singura, baiatul ei sa isi gaseasca alt idol infara de ea. Intr-un cuvant, nu vor ca baietii lor sa creasca vreodata. Te-am lamurit?
Buna
hey. sigur nu exagerezi?
sunt mama de baiat si fata, asa ca nu mi-am permis acest indemn pe care tu il enumeri..acest subiect trebuie dezbatut, acum nu imi permite timpul sa il dezbat, ceia ce am de zis e ca nu as indemna la asa ceva, sunt mama si stiu ce e sa suferi si pentru fata dar si pentru baiat.
O zi minunata sa ai
Daca citeai bine intrebarea ai fi vazut ca am folosit fraza "unor mame ", nu am generalizat, nu face nimic! iti multumesc ca mi-ai raspuns la intrebare
Se zice ca "ce tie nu-ti place altuia nu-i face", ce mi-as dori sa vad o femeie din asta luata de 3-4 indivizi sa-i faca toate cele, dar la cum gandeste una de-asta cred ca nu ar zice nu
Sincer... nu cunosc nicio mama de acest fel.
Mai degraba tind sa cred ca ar face acest lucru un tata... insa o mama... sincer, mi-e greu sa cred acest lucru.
Cum majoritatea femeilor sunt materialiste, mai degraba tind sa cred ca baietii lor sunt influentati de caracterul unor astfel de mame. Dar nici eu nu am intalnit o mama de genul ala.
Aici ai pus sare pe rana unora, multumesc de raspuns
Stiu, le ustura pe fetele astea de care am mentionat mai sus
Eu inteleg ce vrei sa spui.dar, hai sa gandim logic. daca mama respectiva ar avea pe langa baiat si o fata...si un alt baiat s--ar comporta cu fata ei, asa cum il indeamna ea pe fiu-su` sa se comporte, cum ar reactiona? eu asta ma intreb!
Nu am generalizat, m-am referit la unele dintre ele, iti dau si tie dreptate
Eu nu am intalnit "mame"din acestea, poate ca au fost ele "batjocurite" in acest fel si de proaste ce au fost le-au lasat acei baietisi acum isi educa baietii in asa fel sa faca ce ai zis si tu, cred ca acele femei nu sunt sanatoase la cap, ar trebui adunate si duse la nebuni
curat nebuni! coane Fanica iar dadusi de mine
Pai da , ti-am spus ca nu pot sta fara tine sunt umbra ta
O dam in mirolaieli acum? auzi la ea pisicuta mica, miau miau... cazut pantalonii eeeeeiii, eu de-acum am iesit, mai trebui sa si muncim, ne vedem mai tarliu
Buna, am auzit un caz asemanator, dar cred ca mama respectiva, ori a trecut prin asta si are senzatia ca toate femeile merita cosmarul, ori este putin (dereglata psihic).
Eu sincer nu prea am intalnit o astfel de mama dar foarte urat..indiferent ca este baiat nu trebuie sa faca asta...trebuie sa se puna in locul fetei.dar in ziua de azi intalnesti multe..mame si tati care isi violeaza copiii asa ca ce sa mai zicem de alte probleme din astea?