Bună.
Nu mai ai încredere în tine, ai nevoie de o consiliere psihologică!
Pa, pa.
Depinde cât de departe sunteți dispuși să plecați. De găsit de lucru vă puteți găsi ambii, și probabil cele mai multe șanse le aveți în orașele mari sau în special în București. De prietena ta nu ai precizat ce pregătire are, dar chiar și fără facultate sau bac să zicem tot ar putea găsi zic eu destul de ușor un post de chelneriță sau vânzătoare, mai ales dacă e mai drăguță ca aspect, ca fată ai șanse mari de angajare în genul ăsta de domenii. Cât despre tine nu știu ce așteptări ai, dar poți căuta în construcții ca muncitor necalificat, că nu te întreabă nimeni de bac, iar poți încerca chelner, dacă ai noroc și zici că ai carnet poate la livrat pizza unde nu cred că îți cer experiență.
Oricum cel mai rapid poți găsi pe net sau în ziare și suni la toate numerele până te saturi și îți găsești ceva. După cu locuința dacă te mulțumești cu o zonă mai proastă și eventual o garsonieră poți să scapi de chirie cu 350-500 de lei.
Faptul ca nu ai bacul nu e o problema. Nici eu nu am bacul, si imi merge mai bine din punct financiar decat le merge multor oameni.
E bine ca ai pe cineva langa tine, asta conteaza cel mai mult. Oricum nu o sa traiesti cu parintii toata viata.
Tu ce stii sa faci? Ce iti place sa faci? Unde locuiesti? Prietena ta ce stie sa faca? Ati fi dispusi de exemplu sa va mutati la tara? Stiu ca existau niste programe pentru a motiva pe tineri sa se duca la tara. Cauta pe goagal, vezi daca mai sunt, si ce conditii ar fi.
Poate ca nu ma crezi dar daca te rogi la Dumnezeu cu adevarat sigur te va ajuta si pe mine m-a ajutat>).
Esti in depresie...Nu trebuie sa spui nu pot, trebuie sa risti si sa incerci sa mergi mai departe!