anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa cred...mie imi place de un tip. si intr'o seara cand vb'm pe mess mai din gluma aminceput sa ii vb serios.Eu aveam un an si 5 luni cu un baiat... si conversatia dintre noi a fost urmatoarea:
Eu:sa-mi spui daca ai treaba sau ceva si te retin k asa mi se pare ca esti km ocupat
El:nu stai calma
poti sa imi scrii
: eu mai vb cu 10
; si pana iti vine randu stai la coada e ca la paine la mine
Eu:Eu stiam k domnisoarele sunt primele
El; imi citesti gandurile
Eu:asa crezi tu k iti citesc gandurile... a de fapt eu fac altceva dar tu nu te prinzi imi exprim altceva eu.
El; dragostea?
Eu; pai o data ce am zis ca poate sunt si alte fete mai degraba gelozia
El; hopa
Eu:ti-am spus tie ceva dar tu nu vrei sa crezi sau sa intelegi(i'am spus ca il plac f mult si ca as vrea mai mult eat o simpla prietenie)
El:iti trece tie
Eu; inseamna ca nu sunt pe placu tau daca trebuie sa-mi treaca si trebuie sa ma resemnez
El; cred si stiu ca ai o relatie de 1 an jumate
El: Si nu pot sa te ajut cu nimic
Eu:mi-o zici de parca sunt maritata si am si copil hai mha fii serios ..am o relatie e 1 an jumate nu e de un an jumate de 1 an si 4 luni si degeaba o am daca pur si simplu ma simt decat constransa in relatia asta...aaa ia stai putin, la tine e prb ca am o relatie de 1 an si. daca eram singurica aveam vreo sansa? hai zi sincer aca esti asa baiat cinstit si matur
El; poate >:
in fine mai iesisem pe afar mai tralala... eu-am desp de baiatul k care am stat un an jumate el stie lucru asta. si acum sa ma pomenesc ca il aud ca are prietena ceea ce cred eu zice asa... altfel nu mai vb'a cu mine sau imi raspuns la mesaje. Concluzie:ce pot face ca sa fiu cu el? cum sa-l fac sa reactioneze? cum sa ma comport?

Răspuns Câştigător
| NorishorPhufos a răspuns:

Eu cred ca greseala a fost putin de partea ta, adica eu nu cred ca e bine ca o fata sa faca primul pas, asa baiatul si'o ia in cap si il doare in cot de fata. Acum n'ai alta sansa decat sa'l lasi sa il tratezi cu indiferenta, sa creada ca nu'ti mai place de el ( asta fiindca cred ca vrea sa te faca geloasa cu noua lui "prietena") si incearca sa'l atragi, adica fate mai frumoasa, aranjazate mai mult in asa fel incat sa inceapa sa ii placa de tine. Dar sa nu uiti sa'i arati ca si tie iti place de tine, dar ff rar. Acum probabil spui:"inainte zice sa fiu indiferenta si acum sa ii arat ca imi place de el"? laughing mda asa e... Trebuie sa fii indiferenta dar foarte rar sa'i dai de inteles ca'ti place de el, sa inteleaga k are sanse la tine. Cum sa'i arati asta? Ai putea sa'i faci o data oki dulci ( dar nu exagera, o sa'si dea seama de intentiile tale) sau daca vrei poti sa'i trm un pupic prin sms sau pe mess si sa'i zici ca nu era pentru el j k ai gresit persoana... Ma rog sunt multe metode, important e sa nu o faci prea des, incat sa si'o ia in cap.Ai putea s'o faci dupa 2 saptamani de cand faci pe indiferenta, dupa aia sa o faci iar dupa 2-3 saptamani, acum depinde si de reactia lui. Ma rog tu trebuie sa vezi cand e momentul. Sper ca am fost de ajutor si scuze pentru "poem" laughing. Bafta

| AdamLevine a răspuns (pentru NorishorPhufos):

Nu sunt de acord cu asta...

| NorishorPhufos a răspuns (pentru AdamLevine):

Fiecare cu parerea lui, dar crede-ma ca de obicei baietii in ziua de azi cand vad ca ii plac fetelelor de ei se dau mari (vezi Doamne cine sunt ei si nu poti deloc sa vb cu ei). Acum daca mai exista exceptii asta e alceva, dar din ce a povestit ea, baiatul face parte din aceasta categorie de baieti increzuti la o adica tongue

| AdamLevine a răspuns (pentru NorishorPhufos):

Asa este nu zic nu, dar nu toti sunt la fel..Nu-i baga pe toti in aceiasi oala!

| AdamLevine a răspuns (pentru AdamLevine):

Oricum acum pentru baieti zic asta stiti ce zic majoritatea despre fete, mai ales in Romania:Ce ma o fu_t si o las, mi-am facut treaba...Chiar daca in fata ta se da ingheras.

| NorishorPhufos a răspuns (pentru AdamLevine):

happy n-ai vazut ca am scris ca mai sunt si exkeptii? :p nu sunt toti la fel doamne ajuta tongue daca erau la fel toti nu stiu unde se ajungea laughing)

| katrynna a răspuns (pentru NorishorPhufos):

Pai nu tie ti-am zis asta ci lu bigaela

| NorishorPhufos a răspuns (pentru katrynna):

A da scuze big grin oboseala, imi cer scuze

18 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca este cat de cat cu capul pe umeri nu va accepta niciodata o femeie care ii facea curte in timp ce era cu altul. e clar ca dupa cateva luni vei gasi altul care sa-ti placa si ai sa-i faci si lui asa ceva. Nu cred ca in mod real poti avea o relatie serioasa cu el, fiindca asta ar insemna sa fie prea fraier. Poate o aventura bazata pe sex, avand in vedere ca el te considera acum usuratica si incapabila de fidelitate.

| katrynna a răspuns (pentru Brigaela):

Pai cu ce sunt usuratica? eu cu baiatul asta care spuneam mai sus am iesit afar m-a ascultat i-am spus la inceput ca am o relatie care nu merge de vreo 5 luni pentru ca fostul de care m-am desp ma tinea numai in casa n-aveam voie sa ies fara el niciunde, am mancat si bataie de la el si jigneli o gramada am inghitit. De ce sunt usuratica? bai frate daca tu ai fi suparata si revoltata pe prt tau pentru hestiile care le-am zis eu mai sus.tu ce ai face frate ai suporta la infinit? sj pana la umra am *** 17 ani nu sunt maritat n-am copii cu el ce dq lozesti tu aici sunt usuratica auzi dc? ca am vb cu baiatu asta si ne cunoastem de cand aveam dq 7-8 ani oh go on

| Brigaela a răspuns (pentru katrynna):

Fiindca daca esti nemultumita de o relatie, o termini si dupa ce este totul clar, lamurit, ca lumina zilei, iesi cu alt baiat. in clipa in care spui: am o relatie, dar te plac pe tine, barbatul aude; ma culc cu orice barbat care imi iese in cale si dau vina pe relatia nereusita pe care o am, dar pe care mi-o pastrez dintr-un interes. O sa mai cresti si vei vedea ca nici op femeie normala si cu minim bun simt nu se uita la un alt barbat inainte ed afi incheiat complet si clar relatia anterioara. In clipa in care poti spune: am avut o relatie pe care am incheiat-o si lucrurile sunt complet clare intre mine si fostul, abia atunci ai voie sa te uiti la alt barbat. pana atunci, daca o faci, asuma-ti riscul sa fii considerata usuratica. Faptul ca esti tratata urat in relatia ta iti permite sa-l parasesti pe acel barbat dar NU iti da voie sa iti alunece ochii dupa altul. Fiindca acela altul va considera, automat, ca meriti sa fii tratata urat de partenerul tau fiindca nu ii esti fidela.

| NorishorPhufos a răspuns (pentru katrynna):

Nu te-am facut usuratik si nu am pb cu prietenu laughing doar ziceam k majoritatea baietilor asa gandesc... :* ai inteles gresit crede-mawinking si am zis ca sunt exkeptii, j oricum depinde de baiat:p si de situatie. Usuratik nu esti doar pentru asta doamne fereste!laughing dar vorbeam in general de baieti tongue

| katrynna a răspuns (pentru Brigaela):

Pfflaughing) ma faci sa rad, parca mi-a vorbit maica teresa laughing)chatterbox cand va vad asa si va aud asa de parca voi nu v-ati uitat niciodata dupa alt barbat sau un barbat dupa alta femeie. Hai ma ce dq daca eu ma numesc usuratica pentru chestia asta una care e maritata sa mai aiba si copil sa-l insele aia cum dq se mai numeste? tu vorbesti aci din carti religioase oh go on. In fine putin ma intereseaza ce crezi tu si conceptia ta de doamna happy

| Brigaela a răspuns (pentru katrynna):

Pacat, daca mai multe femei ar fi doamne, am trai intr-o lume mai frumoasa si mai curata. Pacat ca nu incerci sa fii mai buna, ca esti convinsa ca tu nu meriti decat sa traiesti in promiscuitate si ca scuza ta este ca exista oameni si mai rai decat tine. Asa este, dar exista si aomeni si mai buni si tu ai putea fi mai buna daca ai vrea, daca intr-o zi te-ai hotari ca vrei sa traiesti demn si frumos, nu ingenunchiata si umilita de propria ta neputinta. Ai vedea atunci ca viata este minunata, ca exista oameni buni si demni si ca nu esti tu periferia societatii. Poti, crede-ma, trebuie doar sa vrei.

| 0rlando a răspuns:

Ești mult prea insistentă.

| anonim_4396 explică (pentru 0rlando):

D'accord.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cine naibi se implica cand ai o relatie cu altcineva?
Eu din principii nu as putea sa fac asa ceva, poate si tipul e la fel.
Deci inainte sa pui intrebari de genul nu crezi ca ar fi mai indicat sa fi si solo happy?

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Inainte sa iti lasi prietenul balta (nu cred ca merita asta) puteai sa te interesezi daca e singur sau daca macar te simpatizeaza cat de cat.
Asa ai facut o greseala... mare.
Ai insistat mult si el stie acum ca vrei sa fii cu el, te are sub papuc.
Fii indiferenta, poate asa ii vei starni interesul.
Eu tot cred ca ai gresit, dar din greseli inveti.

| gbgabi a răspuns:

Din punctul meu de vedere mi se pare ca incearca sa te evite acum si nu cred ca ar fi simtit cv cu adevarat pentru tine.din experienta mea atunci cand spun "poate" la o asemenea intrebare este un nu. sper ca te-am ajutathappy