| cristin_4226 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac.

Buna sunt Cristian si am 20 de ani.
Saptamana trecuta mi-a fost prezentata o fata la discoteca cu care vorbisem mai demult cu ea pe messenger dar n-am avut ocazia sa stam prea mult de vorba pentru ca era cu prieteni ei si eu cu ai mei.Problema este ca astazi cand asteptam autobuzul am revazuto si am urcat in acelasi autobuz dar nu stiam sigur daca era ea si nu am salutato si acum nu stiu ce sa fac sa reintru cu ea in vorba pe messenger si s-o intreb daca nu cumva era ea si sa-mi cer scuze pentru ca n-am salutato sau sa nu mai vorbesc cu ea?
Voi ce ati face?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai intreab-o fata tu erai azi in autobuzul in care eram si eu? daca zice da zii eu credeam ca este alta fata scuze ca nu te-am bagat in seama.

3 răspunsuri:
| maryusGosSu a răspuns:

Pai salut`o respectuos. si intreab-o` daca eaa.era si cere`ti scuze. ca nu ai salutato. dar poate nici ea nu tea vazutlaughing si e mai bine...
daca iti place.invit`o la un suc si acolo vezi tu. te descurcibig grin
bafta!
Funda?:X ca ti-am raspuns primul`

| AndyNyappy5 a răspuns:

Mai bine ar fi sa o bagi tu in seama si sa o intrebi. de la niste simple "scuze" poate evolua mult o relatiebig grin. ai incredere in tine! bafta

| carmi_6480 a răspuns:

Daca iti place de ea normal trebuie sa faci ceva, doar nu o sa lasi o prostie ca asta sa va impiedice o posibila relatie, ii explici ce si cum si daca ii place si ei de tine o sa inteleaga si o sa dea uitarii intamplarea.