| Special7 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac de revelion, am 3 variante:cu un prieten in afara localitatii, si cu persoane pe care nu le cunosc sau cu alt prieten care sta aproape dar cred ca o sa ma simt mai restrans la el in timp ce la celalalt prieten pot sa fiu cum vreau eu(in ciuda faptului ca nu cunosc pe nimeni)si mai e si varianta cu parintii... daca nu se rasp pana pe 29-30 ca nu vreau sa spun in ultima sec, raman aksa

Răspuns Câştigător
| oanecorleone a răspuns:

Pai eu sincer sunt in aceeasi situatie ca si tine.Am doua variante Prima sa il fac cu prieteni si a doua sa merg cu doi prieteni in alta parte unde nu prea cunosc lumea.Si am ales a doua varianta din motive personale chiar daca cei lalti prieteni s-au suparat.

4 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Prima varianta.

| Kitty a răspuns:

Acum depinde cum te simti si in compania parintilor si a unor straini etc. Si eu am avut de ales intre a merge cu o prietena unde nu cunosteam pe nimeni si a sta cu familia. Am ales familia. Te-as sfatui sa alegi familia. E mult mai bine sa ii simti pe toti cei dragi aproape. Un an nou cu multe realizari!

| adi a răspuns:

Eu as alege prima varianta happy

| Hadley a răspuns:

Mai bine ai ramane acasa impreuna cu familia...sarbatorile de familie din cate stiu se fac cu familia...