Cred ca niciunul dintre noi nu e in masura sa iti dea un sfat sau sa-si dea cu parerea... Oamenii sunt atat de diferiti, incat aceeasi reactie, la 2 oameni diferiti inseamna 2 lucruri diferite. Sunt sigura ce nicio solutie nu poate fii mai efectiva decat discutia.doar el poate sa iti spuna de ce nu s-a tinut de cuvant, daca ii pare rau, sau daca tine la tine. Acum faptul ca nu te suna poate avea multe motive. De exemplu e extrem de orgolios si convins ca trebuia sa asculti explicatia, si pana nu vei face tu nimic.nu va face nici el. ori poate insemna-ceea ce nu vrem- ca pur si simplu...nu-i pasa.. Cred totusi, ca daca-ti este ceva la el, ai putea sa-ti insiri gandurile intr-un mail(sau sms. tu stii).si sa-l trimiti. iar apoi totul vine de la sine. Trebuie sa aiba o reactie placuta, ca doar ii este drag tare de tine, nu?! Sunt sigura ca altele si mult mai ample sunt simptomele adulterului. Recunosc. cel mai tare depinde si de varsta lui. daca e mai pusti...are nevoie de intelegere maxima pentru ca intervin f multe influente exterioare(prieteni, pubertate, etc); daca e pe la 20 si... e clar! .trebuie sa astepti sa iasa din faza cluburilor, party-urilor... Iar dupa ce a iesit adica are 27-30si... e inca in doliu dupa noptile in care pe langa ca nu-i pasa de nimic, avea si rezistenta necesara unor nopti "dure"...acum e prea ocupat cu serviciul, prea obosit dupa... Ei sunt foarte altfel decat noi. Pana si daca ti-a uitat ziua de nastere, nu-nseamna ca nu tine la tine...doar ca e in lumea lui, o lume vjjjj.Eu cred ca ar trebui sa invatam sa apreciem mai mult lucrurile placute la ei.decat sa-i tot cicalim pentru niste lipsuri gen-nu te suna de nu stiu cate ori pe zi-.crede-ma nu ti-ar placea. Eu apreciez fiecare moment cu prietenul meu, fara sa pun prea multe intrebari.in felul acesta e alegerea lui sa imi povesteasca.si ador faptul ca o face.Cred ca toti am avut, cel putin o data, starea aia in care nu vrei sa vbesti cu nimeni.Cat de bine poate fii sa vina, sa nu-ti spuna nimic si sa te tina in brate toata noaptea.superb! .Asta ca sa se observe nevoia de intelegere, rabdare, afectiune a fiecaruia... OOOOkkkkk. iar am batut campii x_x... Colcluzia: toc tu him!
Poate acelasi lucru crede si el daca te-ai suparat din nimic, poate a avut motive sa nu se tina de cuvant, poate n-a putut, sunt multe lucruri in viata de care vei fi dezamagita, De cate ori vei fi dezamagita te vei desparti? Poate s-a suparat ca a vazut cat valoreaza relatia voastra. Daca il iubesti cauta-l si lasa mofturile. succes.
daca nu ti-a dat niciun semn de viata in aceste zile de pauza ori o face din orgoliu si asteapta sa cedezi tu, ori chiar a cautat un pretext (prin faptul ca nu s-a tinut de promisiune) ca relatia vostra sa se incheie.