| WithoutYou a întrebat:

Nu stiu ce sa fac... parintii mei cred ca divorteaz si ma simt vinovat. fratele meu este extrem de suparat! nu stiu cum sa mai vorbesc cu parintii mei sad

7 răspunsuri:
| Magnifico a răspuns:

Nu cred ca ai facut tu nimic la fel cum cred ca a fost doar o cearta poate una mai grava in orice caz nu ai de ce sa te simti vinovat daca tu crezi ca se cearta din cauza ta ca sunt 1 000 000 de alte motive si nu cred ca l-au ales pe asta al tau.Cu timpul va trece este doar o cearta cel mai probabil poti incerca sa ii impaci tu pe parinti dar nu va fi nevoie dupa parerea mea deoarece o vor face singuri! Baftawinking

| Wio93 a răspuns:

Incearca sa ii faci sa se impace. ca nu o sa fie bine daca vor fi despartiti o sa le fie greu. merita incercat.

| Basketball a răspuns:

Parintii mei au divortat...
Din ce cauza crezi ca i-ai suparat?
Incearca sa vorbesti cu ei si intreaba-i ce au patit...sau cu ce ai gresit.
Totul se rezolva cu discutia.

Răspuns utilizator avertizat
| dedeyayax a răspuns:

Incearca sa vorbesti separat cu fiecare si fa-i sa se infrunte pentru a-si spune adevarul in fata chiar daca este dureros. sper ca te-am ajutatbig grin

| Ðσℓℓɴιηנα a răspuns:

Si parintii mei erau sa divorteze. Eu am inceput sa-i impac amintindu-le plangand de momentele frumoase pe care mi le-au povestit ca le-au petrecut impreuna. Mama statea in camera mea plangand in perna si tata statea suparat in camera lor. Noroc ca era balconul prin care puteam comunica cu amandoi deodata.Incearca sa le amintesti de momentele frumoase, si ca te au pe tine si pe fratele tau, ce se va intampla cu voi. Sunt sigura ca se vor gandi mai bine si se vor impaca.

| JeSa a răspuns:

Normal sa fie suparat. Ma rog, dar, tu, de ce sa te simti vinovat?

Te rog incearca sa fii concis, cand doresti sa ne aduci la cunostinta ceva.