Off, baietii astia...
tu trebuie sa-l uiti pentru ca meriti ceva mai bun atat timp cat nu a fost in stare sa iti spuna adevarul si te-a mintit "cu de fete" nu mai merita atentia ta...
si gandeste... daca v-ati impaca u chiar crezi ca ai mai avea incredere in el? eu cred ca de fiecare data cand veti avea o discutie "aprinsa " ii vei reprosa greselile facute in trecut...deci incearca sa mergi mai departe...sau daca chiar te macina gandul... vorbeste cu el intreaba-l si incearca sa aflii adevarul...desi,cred ca el ca "barbat" a demonstrat cam tot ce avea de demonstrat...
Te minte cu chestia ca acum nu are chef de prietena... inseamna ca nu te mai vrea. Deci, nu trebuie sa-i mai spui nimic. deka i-ai spus. sh el ti-a rs. Uita de el. k nu e cazul! pup bafta :*
Eu am sa te ajut cu placere, insa este un raspuns care doare din pacate.
Un baiat cand nu mai vrea sa fie cu o fata, sau invers, fata nu mai vrea sa fie cu acel baiat...inventeaza tot felul de lucruri.Ba ca nu mai vrea prietena, ba ca nu stiu ce
E foarte clar ca daca el a spus asta nu mai are nici un sentiment fata de tine.Chiar daca u il iubesti si vrei sa fiti iar impreuna asta din pacate nu se mai poate.Tu trebuie sa il uiti.Sa nu te mai gandesti la el.Chiar nu te meritaLa inceput o sa iti fie greu, dar cu timpul o sa uiti si o sa gasesti alt baiat care sa merite dragostea ta.Care sa te iubeasca
Ai incredere in tine.Nu fi trista din cauza lui.Viata merge inainte.Capul sus si cauta alt baiat!
Alexandragabriela93 întreabă: