| Varanudormi a întrebat:

Nu stiu ce sa fac. Sunt in dilema. Ce ar trebui sa imi ascult? Inima imi cere, dar vine mintea si imi spune " nu o face, daca nu raspunde iar te va durea". Cand nu stii ce ar trebui sa faci, cand nu stii ce e bine si ce nu, ce faci? Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Apreciat de Editori
| Hammurabi a răspuns:

Uite, îți dau și un sfat serios.
Învață să accepți refuzurile ca pe ceva normal.
E mult mai dureros să trăiești cu ideea că ți-a fost frică să încerci, decăt că ai fost refuzat.
Un refuz, dacă știi să-l gestionezi, nu-ți face nici un rău. Dimpotrivă, îți deschide calea mai departe. Nu te ține blocat pe loc, ca frica de a nu încerca.

5 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Era o vorba, nu e ea cea mai inteleapta dar suna ceva de genul
"Cand nu stii incotro sa te indrepti, alege orice drum si vei ajunge acolo"
Asa si aici.
Decizia iti apartine, nu-ti fie frica de esec, poate te va durea, dar te va intarii.

Noi nu-ti putem spune ce sa faci, noi nu suntem in situatia ta, nu stim la ce te referi.

| Hammurabi a răspuns:

Așa e. O exorcizare ți-ar putea fi de folos.

| mentholinks a răspuns:

Daca pe fata nu o intereseaza de tine de ce te mai chinui sa o deranjezi? Nu vezi ca incepi sa ai si probleme psihice din cauza ei?

| Tobias78 a răspuns (pentru mentholinks):

Pentru că n-a găsit altceva mai bun. Cine a spus că nu e interesată de el?!

| Plato a răspuns:

Asculti creierul, nu inima, clar. Daca nu reusesti sa gasesti raspuns, apeleaza la o persoana mai inteleapta, un preot de exemplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa iei o pauza cateva zile pânã iti aduni gândurile si Te limpezesti dupã poti lua Decizia corecta.