| DidiMAriuka a întrebat:

NU stiu ce sa ii zic vreau sa ne despartim. ne-am certat apoi ne-am impacat si acum el se poarta foarte urat. este extrem de indiferent Ce sa ii zic? vot+funda

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Un barbat se prea supara daca il iei prea pe ocolite, dar si daca ii zici in fata "ma despart de tine ba boule". Asa ca mai bine te duci, iti iei inima-n dinti, si ii spui ce te supara la el. ii spui ce nu-ti convine, si daca nu-i place lui, si nu vrea sa se schimbe, ii spui pur si simplu "atunci, nu mai putem fi impreuna", si dupa ce-i spui asta, nu mai stai sa-i explici, te intorci si pleci. Data striga dupa tine, nu te opresti, ca daca vede ca ti-e frica, sau alte chestii, si-o ia in cap. Asa doar trebuie sa-zi zici ca nu-ti mai convine cum se poarta cu tine, te intorci si pleci, fara sa-i raspunzi sau sa te mai uiti in spate. si Punthappy

5 răspunsuri:
| allynutzadragutza a răspuns:

Ceva gen "cred ca e mai bine sa ne despartim"pe mine asta m-a ajutat si eram in aceeasi situatie ca si tine.mult succes. funda? sau macar vot

| mary4567 a răspuns:

Clar trebuie sa va despartiti (daca el se poarta urat si tu nu mai vrei o relatie cu el) dar nu trebuie sa i-o torni direct in fata gen (stii ceva, ma cam enervezi de la un timp cu atitudinea ta fata de mine asa ca vreau sa ne despartim) mai bine ii spui cu frumosul ca nu mai merge relatia voastra si ca ar fi bine sa incheiati totul aici fara nici o supararewinking. p.s : daca ii spui ca in primul exemplu e posibil sa se poarte si mai urat chiar si in public. Succes, pupici :X
FUNDAA?

| Tamyna a răspuns:

Fii si tu indiferenta nu e greuwinking

| gabriel1984 a răspuns:

Dai papucii din start daca e nesimtit

| Brighitaaa a răspuns:

Ii spui in fata : "ba, auzi, ori te porti calumea cu mine pentru ca sunt iubita ta, ori gata STOP, cum alegi sau ramane de vazut?!" ceva de genu, si apoi vezi cum se comporta si alegerea e a ta, iti place cum e sau nu atunci gata