Nu poti continua asa. Inteleg ca te simti nasol, dar spune-i. Daca ea chair iti e amica va intelege, poate chair te va palce. Zi-i " Uite, o sa te sochez cu ceea ce vei auzi, sper sa ma intelegi, dar petrecand mai mult timp cu tine am inceput sa te simatizez. Eu chair te cred amica mea si nu vreau sa ma faci sa ma simt jenat de aceea te-as ruga sa iei in serios treaba asta. Asa ma simt mai liber, asta nu inseamna ca se va schimba ceva intre noi, doar daca si tu ma placi. "
In cazul in care iti este frica ca ea te va, refuza iti recomand sa pui pe un prieten de incredere sa o intrebe daca te place, sau o prietena, si asa vei stii daca sa o intrebi sau nu. In orice caz, daca vrei sa mai fii prietena cu ea, presupun ca si de aceea iti este frica, caci altfel nu vad rostul fricii .
Scrie-i o scrisoare astfel nu trebuie sa zici nimic si ea iti va putea sti sentimentele
Mai baieti mai... tare timizi mai sunteti. Spune-i: daca te refuza vei sti adevarul (este bine sa infrunti realitatea chiar daca doare decat sa traiesti in iluzie). Daca te place si ea sa incerci din toate rasputerile sa nu o faci sa sufere, sa o respecti pana in panzele albe si sa nu incerci sa o schimbi. Succes in toate cele bune
Cauta sa te apropii mai mult de ea. Vorbesti mai mult cu ea, arata ca te intereseaza lucrurile din viata ei. Isi va da si ea seama - daca inca nu si-a dat, sic! - ca vrei si tu sa faci parte din viata ei. Iesiti undeva impreuna. O asculti, te apropii de ea, si - cel mai firesc - o iei de mana.
Apoi poti sa spui ca ce mult ti-a placut aceasta iesire, ca vrei sa mai iesi cu ea. Poate chiar sa-i spui ca te simti cum nu te-ai simtit niciodata.
Si crede-ma, in acel moment nici ea nu va simti altfel. Astfel ca, atunci cand va fi momentul sa ii spui ce simti pentru ea, raspunsul va fi pozitiv.
Stiu ce ziceti, dar cum am spus daca incerc sa spun mai mult de buna si ce ora ai, inghet.Asta e ea e in alta clasa nu prea cunosc pe nimeni din clasa aia deci nu stiu ce sa fac m-am gandit la varianta cu scriasoarea si sa o las singura sa descopere, dar daca o sa o las in posta o sa ma vada si nu stiu ce sa fac parca cu fiecare clipa in care o vad fierb tot mai tare. Sper ca ma intelegeti.Eu tot intr-o dilema sunt.
E o idee buna, dar cum sa eu dau de stiu nu stiu decat strada unde sta deja am o poezie deja am o poezie de 11 strofe dedicata ei, dar cum eu voi da personal nu pot cum nu sunt in clasa cu ea nu i-o pot in banca sub banca sau ceva de gene.
Poti ruga o colega de a ei sa i-o lase pe banca sau in banca sau sa i-o dea direct
Cum am zis din clasa aia pe nimeni nu stiu decat din priviri.
Nu trebuie sa stii pe cineva doar astepti sa iasa una din colegele ei din clasa si o rogi frumos sa ii dea scrisoarea
Deci eu cred ca ar trebui sa fii atent la comprtamentul ei si sa vezi daca se poarta dubios sau ciudat de cand ai cunoscut-o prima oara! gen uita ce voia sa iti spuna cand te priveste in ochi si intoarce capul; sau se mai impiedica/loveste de obiecte. Sau o chestie la care nu s-a gandit nimeni: sa afli daca ea te place astfel: de la prietenii/prietenele ei sa afli daca te place si la un moment dat sa o intrebi personal pe ea dar si confuz gen:: => AM OBSERVAT SAU MA INSEL TU MA PLACI dar cu ochii uitandute confuz-suparat sau curios dar sa fii insitenet si daca neaga sa mai incerci repede asa :: BA DA! MA PLACI! AM AFLAT! NU ASCUNDE! Si abia dupa ce zici si asta atunci sa te dai batut daca neaga! dar inainte de toate astea petrece mult ff mult timp cu ea ca sa fii sigur! dar tot ce am zis, sa iei in ordinea asta!
Asculta...Si eu ma simt la fel ca tine.
Fiecare la timpul lui.Dar iti zic eu stiu cum e si cum procedezi.Te tii dupa ea incerci sa te prostesti in fata ei ...asa mai departe.Nu face asta, ea va crede ca esti disperat.Si eu ma simt la fel ca tine.Doar ia-ti inima in dinti si prinde-o intr-un loc mai singur.Dar fiecare la timpul lui nu trebuie neaparat acum poate ca ea ar vrea sa ii zici tu in fata nu sa iti trimiti prietenii sa ii zica sau mesaje, facebook si mai stiu eu ce.E vrea sa ii zici in fata si sa fii sincer sa nu o minti.Chiar eri am facut asta si m-i-a dat nr ei de telefon
Eu sunt in aceias sitoatie ca tine dar eu am rugat un prieten sa-i spuna ce simt si acum este brietena mea
Eu sunt in aceias sitoatie ca tine dar eu am rugat un prieten sa-i spuna ce simt si acum este prietena mea
Frate serios,ce sentimental, si mie imi place de o fata si imi e ca tie si cu ce zisesi da eu am avut curaj sa-i zic, poti
sa trimiti mesaj, sa il pui pe un preten sa-i zica sau sa nu fii fatalau si sa-i zici si tu, eu am doar 13 ani si is mai misto ca tine
și mie-mi era frică să vorbesc cu o fată, dar mi-am luat inima în dinți și am vorbit cu ia, dar...
Stai cu prietenii tai te ridici te duci la ea si ii spui direct te iubesc! Vezi ce se intampla daca spune ca si ea e super si in caz ca spune ca nu ii spui ca ati jucat adevar si provocare si asta a fost provocarea BAFTA!
Pune un prieten sa ii spuna ca ii place de o fata si ce sa faca sau ceva de genu, dupa el iti spune ce i-a zis fata aceea si faci acele lucruri.