| AndreeaFarasperante a întrebat:

Nu stiu ce sa ma fac. M-am indragostit de un tip.De fiecare data cand vorbeam cu el era dragut cu mine... dar de la o vreme a inceput sa ma evite.IMi spune mereu ca e obosit dar eu nu il prea cred.De ce ma evita si ce pot sa-i spun ca sa-si dea seama ca eu sunt mereu alaturi de el? Funda. Ajutati-ma va roooog mult.Ar insemna mult pentru mine

Răspuns Câştigător
| Anonimfarmerama a răspuns:

Intrebal de ce te tot evita. Inainte poate erati prieteni foarte buni, si el a aflat ca tu il placi si poate ca el te considera doar o prietena nimic mai mult si de aceea incearca sa te evite. Poate tine prea mult la tine si nu vrea sa te faca sa suferi. Daca nu te place sa nu fi trista. Mai sunt multu baieti pe lumea asta. Intre un baiat si o fata nu poate exista o prietenie, deoarece fata se indragosteste de baiat sau invers ori amandoi se indragostesc. Eu zic sa nu stricati prietenia dintre voi. Te pup. Sper ca te-am ajutat. Funda?

| AndreeaFarasperante explică (pentru Anonimfarmerama):

Eu tin mult la el si nu am cum sa ii spun, iar el...nu stiu.Acum e pe mess si l-am intrebat ce face si nu mi-a rasp.Ce poate sa ins?

| Anonimfarmerama a răspuns (pentru AndreeaFarasperante):

Ti-am spus eu. Citeste acolo mai sus raspunsul de la mine. Crede-ma ca in cele mai multe cazuri ala e raspunsul.

Poate nu este la calculator. Crede-ma inceraca sa il intrebi de ce te tot evita. Intreaba-l daca a auzit ceva rau despre tine sau ceva. offsad

| BayazidFulgerul a răspuns (pentru AndreeaFarasperante):

Incearca sa il mai lasi sa respire hooo l-ai lasat vreodata in pace cand erati prieteni?

M-ai ajutat atat de mult.Pacat ca nu pot sa-ti dau mai mult de o fundita

Multumesc frumos. :*:*:*:* Eu sper ca te-am ajutat.

18 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Sfat - " daca cineva nu se uita la tine cu un obraz - tu sa nu te uiti la el cu 10 " - roaga-te la Dumnezeu sa aleaga El pentru tine

| Nolkyz a răspuns:

Poate se simte sufocat, daca zici ca esti mereu alaturi de el. Ia-l mai usurel, ofera-i spatiu.

| Spitz10 a răspuns:

Mda este o problema destul de naspa.Dar cred ca stiu ce se petrece. Exista cateva posibilitati cum ar fi:Ii place de altcineva sau poate chiar sta cu persona care ii place.Sau poate are probleme in familie,se cearta parinti, atuncea e si el suparat si trebuie sa il intelegi. Daca sta cu alta fata, ar trebui sa il surprinzi cu surprize placute cum ar fi sa il duci undeva la iarba verde sau sa ii cumperi un lantisor cu o cruce sau poate gasesti cu scoica.Fal sa se simpta bine.Chiar daca nu are alta prietena, si se cearta parinti lor merge si asta ca nu se mai gandeste la ce se intampla acasa. Terog funda.

| Anonimfarmerama a răspuns (pentru Spitz10):

Se zice sa se simta. si de ce sa ii cupere cadouri? Tu gandesti putin cand dai sfaturi? Eu cred ca baietii ar trebui sa cumpere cadouri fetelor. Offffffffffff

Ai dreptate

| Spitz10 a răspuns (pentru Anonimfarmerama):

Ma copile tu ai cazut in cap cand erai mic? Ba daca se cearta parinti acasa nu e normal sa il faci sa se simpta bine? Tu ori esti beat ori ai cazut in cap cand erai mic.Eu cred ca tu nu ai iesit nici odata din casa si nu ai vazut o alta fata in afara de maicata pentru ca si fetele le fac cadouri baietilor ca douri.

In primul rand se vede ca am o educatie mai buna ca a ta. In al doilea rand invata romana si apoi vi si imi spui tu mie ca am cazut in cap. Tu fiind baiat bineinteles ca ti se pare normal ca fetele sa dea cadouri baietilor nu? Asa se face? Fata e baiatul intr-o relatie sau cum? Mai intai informeaza-te... si nu te mai da de gol in privinta orientarii tale sexuale. Gaseste-ti tu o fata care sa iti faca tie cadouri. Succes.

| Spitz10 a răspuns (pentru Anonimfarmerama):

Ma rapciugosule asculta aici:tu nu ai avut nici o prietena in afara de maicata, asa ca nu mai comenta ca tu nici nu sti ce e o relatie.E adevarat de cele mai multe ori baiatul da feteleor cadouri da asta nu inseamna ca nu il poate surprinde.

M-ai convins ca sti romana, dar totusi mai ia niste lectii... niste mai multe lectii. Ti-ar face bine.

| XxMaRyXxSwAnYa a răspuns:

Eu zic sa il intrebi orice simti.intreba-l dc ma eviti mereu si el sigur o sa-ti raspunda adevarat fii si tu mai deschisa cu el. Spune-i orice orice simti eu zic ca o sa te simti in largul tau mai ales daca il iubesti si simti ceva pentru el pozate si el simte ceva pentru tine si ii este rusine sa spuna.

| AndreeaFarasperante explică (pentru XxMaRyXxSwAnYa):

Ms mult pentru sfat.Ai avut dreptate

| ingerashht a răspuns:

Nu stiu ce sa spun... incearca sa faci ca el, sa-l ignori...pana la urma poate o sa vina el dupa tinewinking