anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac... aveam o viata super si de anul trecut s-a distrus totul. 2012 a fost cel mai auurea an:tata a ramas paralizat la picioare pentru o perioada acum e mai ok daf tot nu e cum trebuie,cu mama nu ma inteleg si vrea sa se sinucida, ai mei divorteaza, mama a pierdut 12000 de eurosi acum nu stam f ok cu banii,prietenii care erau ca fratii meei m-au cam lasat balta si pana si o persoana din familie in care aveam multa incredere m-a facut de tot rahat in liceu pentru ca a zis ca am vrut sa ma culc cu el cand de fapt el a incercat sa ma violeze, cu iubitul nu stiu e asa si asa situatia ca toate curvele se dau la el, bunicul meu care m-a crescut a murit iar bunica e in depresie si sora mea de 7 ani a zis ca nu mai suporta viata asta si are niste colegi de tot rahat ul la sc...pfffff nu mai pot nu mai am chef de nimic si am intrebat cativa prieteni(asa mi-am dat seama care st adev si ma ajuta la greu si care stau cu mine doar pentru ca se distreaza cu mine si unii care vroiau doar sa ma f*** si nimeni nu mi-a dat niciun rasp..nu-mi ziceti sa merg la psiholog ca am fost si mi-a zis doar sa-mi vad de scoala si sanu-mi pese ca se rezolva dar cum sa nu-mi pese?!

9 răspunsuri:
| venusdoom a răspuns:

Cam complicata situatiathinking si oricat de mult ai vrea sa dai dintr-o bagheta magica si sa faci totul ca inainte, nu se poate... Singurul lucru pe care l-ai putea face: tine-ti capul sus indiferent ce se intampla. Incearca sa gandesti pozitiv.
Poate ti se par niste aiureli, poate le-ai auzit deja, dar...

| darrio2007 a răspuns:

Din cate vad ai adunat toate relele de pe pamant in aceasta intrebare(povestire).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum adica cineva din familie a incercat sa te violeze? Asta nu e in regula, trebuie sa anunti pe cineva inainte ca lucrurile sa degenereze. Bine ca tatal tau se simte mai bine, poate e doar o perioada mai grea si usor lucrurile vor reveni la normal. Fi puternica.

| IsAbElLaSwEeT a răspuns:

Cam complicata situatia nu pre stiu ce sa zic. Sper sa se rezolve!

| ostea a răspuns:

Astea sunt lectii ale vietii si la un moment dat cu totii trecem prin ele, unele sunt cam dure dar toate au la Baza ceva benefic.Nu,nu ai nevoie de psiholog ai doar nevoie de tine insati, sa iti recapeti increderea interioara, pentru ca numai tu poti sa te ridici.In ciuda problemelor trebuie sa gandesti pozitiv, la un moment dat o sa fie bine. Apreciaza viata si fii recunoscatoare pentru ceea ce ofera, e un Dar frumos.Toate sunt trecatoare, pana si noi.Trebuie sa te cauti pe tine insati in interiorul tau, sa aflii raspunsuri la intrebarile ce le ai asupra vietii, problemelor.Ai grija de tine si ai incredere in tine, fii puternica.

| Arex a răspuns:

Daca ai vrea sa discutam pe tema asta sunt gata sa iti dau cateva sfaturi. iti voi da id-ul meu pe mesaj privat

| Pufi1999 a răspuns:

Incearca sa iti faci prieteni care nu iti stiu situatia. Explicale-o mai tarziu si asta te va ajuta

| ImHere a răspuns:

Da, e normal

| Kyou a răspuns:

Sunt total de acord cu venusdoom si ostea. Peste tot sunt fel si fel de drame doar ca nu multora le pasa. Important este cum le facem fata. Ignora-i pe cei de la liceu. Este evident ca nu ti-au fost prieteni adevarati si nici nu vor fi. Este viata ta si nu-ti inchipui ca va fi cineva care sa salveze. Singura persoana de la care ar trebui sa ai asteptari esti chiar tu. Este viata ta si depinde de tine ce vei face. Intr-un fel cred ca este bine ca ai cerut sfaturi aici. In primul rand consider ca te-ai mai descarcat emotional. Ar mai fi ceva care m-a ajutat si pe mine. Incearca sa vorbesti cu cineva care a trecut printr-o experienta asemanatoare sau mai rea ( sa nu aud ca spui ca nu exista o situatie mai rea ). Te face sa realizezi ca nu esti in totalitate singura.