| mikypiky a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac cu prietena mea.Ma minte ca nu e acasa, nu imi raspunde la telefon sau cand merg la ea.Mai imi raspunde mama ei din cand in cand si imi spune ca in oras sau la aniversare.Cand ma mai intalnesc cu ea si o inreb de ce nu imi raspunde zice ca are treaba si nu putem sa vorbim si ca nu imi raspunde pentru ca si atunci are treaba.
Eu vreau sa se schimbe si toti ceilalti vor.
Ce sa fac si ce sa ii spunem?

Răspuns Câştigător
| 80Cris a răspuns:

Cand o '' prinzi'' incearca sa afli de ce s-a schimbat. Poate s-a simtit presata de voi, caci inteleg ca sunteti un grup de prieteni, poate careva dintre voi a jignit-o cu ceva si ea crede ca stiti toti si nu ati ajutat-o cu nimic...ar putea fi o mie si-o suta de motive. Poate pur si simplu nu mai vrea sa fie prietena voastra. ceva s-a intamplat, ceva a suparat-o.

8 răspunsuri:
| EmySweety a răspuns:

Si eu am fost intr-o situatie asemenatoare. Dupa o lunga perioada in care obisnuia sa ma minta si sa inventeze scuze tipice nu i-am mai dat atentie si nici eu nu am mai iesit cu ea. ii spuneam si eu aceleasi scuze pe care si ea obisnuia sa le puna.

Si-a dat seama de ce a facut si de faptul ca m-a deranjat asa ca si-a cerut scuze si a promis ca se va mai repeta, si spre uimirea mea chiar asa a facut! happy

| xNirvana a răspuns:

Sunt aproape sigura ca e suparata.Sau poate si-a gasit alt prieteni cu care sa iasa. Eu zici sa te duci la ea acasa si sa-i spui sa dea cartile pe fata, si sa spuna ce are pe suflet. Good Luck big grin!

| IepurashRocker a răspuns:

Spune-i atât : ori îti schimbi atitudinea, ori pierzi prietenia cu mine si cu toti restul.

| Erika120192 a răspuns:

Buna happy pai...am patit si eu la fel. chiar ma suparasesm dar ma si inervasem si dupa cateva zile i-am zis totul in fata si acum nu mai vb cu ea :d

| Tom a răspuns:

Simplu da-i liber pana nu-ti da ea. Daca te-a mintit odata te va mintii in continuare si nu cred ca iti convine sa-si bata asa joc de tine daca ai un pic de orgoliu de barbat in tine.Bafta si ti zic ca am mai intalnit si eu de astea asa ca nu are rost sa te mai complici cu ea daca are figuri de alea pe cap si mai si minte pe deasupra.

| Yuji a răspuns:

Cã o sã facã bãtãturi de la atâta treabã.

| vallentina123 a răspuns:

Poate vrea sa te evite.
intreab-o ce s-a intamplat cu ea. dc s-a schimbat dintr-o data.

| mada_6562 a răspuns:

Dar poate nu are treaba ci doar va evita pe u si pe toti ceilalti