Eu cred ca ati arata super impreuna si esti o fata foarte desteapta, inteleapta. Ai putea ajunge sa-l iubesti foarte mult pe baiatul acesta. Nu-l pierde! Sper sa se mentina la fel.
Nu pierzi nimic daca ii spui direct ca ti-ar surade ideea de a sta la el in brate. Poate chiar te va lua in brate. Daca te ajuta mereu inseamna ca tine la tine, poate nu doar ca la o sora. Pentru a constata acest lucru nu va mai vedeti o saptamana, nu va mai vorbiti si cu siguranta vi se va parea un an. Stabiliti impreuna sa faceti asa pentru a va clarifica sentimentele.
Pai ar fi 2 variante:
1) ii zici tot ce ai scris, ii zici lui si vezi reactia, daca e reciproc - atunci posibil sa incepeti o relatie.
2)te atasezi de el in continuare in modul cum a decurs prietenia, nu e nimic rau in asta, prietenie fata-baiat!
Si mie mi se intampla acelasi lucru...
Dar mai bine sa stai in banca ta decat sa strici o asa prietenie, daca face el sau ea un pas, atunci sa faci si tu.
Ba decat sa fii toparlanca si sa ii franji inima mai bine ramaneti asa? lasa-l sa-si lipeasca mucii pe sub banca in continuare ca e mai bine asa. lasa-l sa-si dea la manivela fara sa se gandeasca la problema. pup fundita?