| winter a întrebat:

Nu stiu cum sa incep dar sunt intr-o mare dilema. Chestia e ca o fata s-a indragostit rau de mine si am acceptat sa ies cu ea. Problema e ca eu nu simt nimic pentru ea, practic ea trage foarte tare sa fim impreuna dar eu nu simt nimic, nu avem nimic in comun iar noi gandim total diferit si avem pasiuni diferite, practic imi este frica sa fiu haios cu ea deoarece se supara, eu nu sunt genul sa fiu "ca de piatra" sunt genul care sa "omoare momentele moarte" sa le fac sa dispara. In momentul de fata sunt prins la mijloc de parca as avea catuse la maini, chiar nu stiu ce sa fac, daca ma despart poate trec mai greu peste dar trec deoarece sunt genul de persoana care se indragosteste foarte usor chestia asta avand-o inca din copilarie(mereu mi se spunea ca sunt indragostit) dar eu ma gandesc la ea deoarece nu sunt genul care sa nu-mi pese. Oare ce sa fac... si inca ceva, ea a venit la mine, ea m-a sunat, ea a fost cea care a facut pasul in relatie, eu nu prea.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Spune-i ca nu merge treaba si sa nu te bata la cap

| HazelEyes77 a răspuns:

Nu poti sa stai intr o relatie fara sa simti nimic pentru persoana respectiva doar fiindca ea e indragostita de tine. Nu trebuie sa i dai sperante ca apoi sa i le spulberi brusc. E urat sa simulezi ceva ce nu exista de fapt. Fii sincer cu ea. Va suferi un timp dar va intelege pana la urma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca reusesti, fi mai moale cu "relatia", asa nu va dura mult pana singur va da peste altcineva pe care sa il vrea mai mult si te va lasa singura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A da si daca stii pe vreun prieten care i-ar placea sau pe cineva sa le prezinti aceasta fata, asa nu i-ai face ceva rau ci poate chiar bine

| ShamelessQboy a răspuns:

Discuta cu fata, spune-i adevarul si împreună hotărâți ce e de făcut!

| andreeahello a răspuns:

Îi spui pur și simplu că nu simți la fel. Nu ești obligat să stai cu ea. Nu uita că dragoste cu forța nu există

| Gaftoneanu_Mircea_1957 a răspuns:

Nu o tine incurcata.

| 128576 a răspuns:

Nu are rost sa continui, doar prelungesti momentul despartirii si pierdeti timp amandoi, timp in care ati putea fi fericiti cu altcineva...mai mult rau ii faci daca stai cu ea fara sa o iubesti