Inseamna ca ea daca ramane cu el o sa ii fie matusa ceea ce eu nici nu pot accepta nici acum nici in 100 de ani pentru mine e mort omul ala.
Nu o sa ramana cu el - fata este in cautare de sponsor - sa nu crezi ca este iubire - eu in locul tau mi-as face o iubita sa-i cada plombele - nu mai spune ca o iubesti inca - nu merita dragostea ta - iarta-ma poate sunt cam dur dar multumeste lui Dumnezeu ca te-a scapat de ea si ti-a aratat cine este cu adevarat - cauta-ti o fata care sa te iubeasca cu adevarat si sa nu se uite la nimeni - ceea ce a facut ea este de neiertat
Iarta-ma dar de ce iti este greu - nu te inteleg - si-a aratat adevarata ei fata - eu in locul tau as trage un chef de fericire ca m-a scapat Dumnezeu de ea - in viata cand iti este greu pune si tu in balanta cele bune si cele rele - daca sunt mai multe bune are dupa ce sa - ti para rau dar iarta-ma pentru ce a facut ea atarna rau balanta unde nu trebuie - fii fericit ca ai scapat de o javra - daca nu ti-o facea acum tot ti-o facea - si acum te intreb eu pe tine - dupa cine iti pare rau dupa o femeie fara valoare?
Da ai dreptate ar trebui nici sa nu ma mai gandesc la ea sau sa mai imi pese, nu merita si nu a meritat niciodata imi pare rau doar ca unchiul meu nu vede cine e ea.cred de fapt nu imi pasa de el dar ma gandesc asa ce o sa zica totii cand au sa afle ceea ce face el.pentru ea nu mai am cuvinte e o javra cum ai spus tu, oricum roata se invarte oricat de patrata ar fi. merci mult pentru cuvintele tale.