| Catalin_4582 a întrebat:

Nu stiu cum sa incep...eu stau in anglia si la scoala imi place de o fata (sunt clasa a 7-a). Iam spus ca imi place de ea si ea a zis ca si ei ii place de mine doar ca nu vrea sa,, go out with me". A mai spus si de ce, eu cand o vad nu stau langa ea stau mai retras si nu o bag in seama stau cu prietenii mei si zice ca daca vreau sa ies cu ea sa fiu altfel, ea mereu cand ma vede ma intreaba ce mai fac nu stiu ce chestii dar eu nu stiu ce sa fac.HELP ME!

Răspuns Câştigător
| rebee a răspuns:

Asta inseamna ca si ea te simpatizeaza dar i se pare ca doar ea se implica, poti sa-i dai mai multa atentie sau sa fiti prieteni inca o perioada si dupa aceea incerci iarasi, eu asa as facehappy

4 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Anglia...nice man...
Ce sa faci? spune-i pe fata
" uite fata mea te plac tu ma placi? de ce sa nu fim impreuna? "
Si cu asta basta nu vrea cauti alta
sa nu cazi de prost in fata femeilor sau sa nu cazi sub papuc
Asta mi-a zis multi barbati + bunicu, tata, verii mei -.-
De mic mi-au zis si acum sincer cat de mult as iubi o femeie
daca imi intoarce vorba de multe ori si etc o las si gasesc altahappy
Nu nu vreau o sclava barbatu si femeia e egali in orce
Dar sa nu fie fitoasa adica sa nu aibe Basini in cap (pitci pe creier (i) )
Orcum asta cred ca asteapta si fetele de la un baiat sa nu aibe basini in cap=)

| atianin a răspuns:

In primul rand nu trebuie sa iti bati capul cu asa ceva la varsta asta dar daca iti place de ea invit-o sa stati impreuna si can esti cu prietenii tai daca nu vrea sa stii ca nu e bai sa plangi dupa ea ca ai tot timpul din lume pentru fete doar sa fii mereu politicos cu fetele si sa nu uiti cei 7 ani de acasa.

| คиค a răspuns:

Hey buna!

Fi tu insuti, daca ea te place trebuie sa te place exact asa cum esti, iar tu pe ea de asemenea. Si eu sunt in clasa a 7a, si spre deosebire de mine baiatul pe care il plac nu are nici note foarte bune, nu este nici cine stie ce "bunaciune" vorba prietenelor mele, dar eu il plac la nebunie...asa ca nu vad de ce nu te-ar place si ea asa cum esti.

Incearca totusi sa fi natural, si daca intr-o zi simti sa stai de vorba cu ea fa-o, daca in alta zi simti nevoia sa stai numai cu baieti de asemenea...
Incearca sa ii arati mai mult ca o placi incercand sa o intrebi si uh de una de alta... vezi ce ii place sa faca si poate aveti ceva in comun apropiindu-se si ea te tine mai mult...

| CC7 a răspuns:

Problema pare, este evidenta. Vrea atentie. Du-te la ea si intreab'o ce face. Vorbeste si cu ea.