Cel mai bine este sa iti iei gandul de la prieteni pe aceste vremuri, toti sunt falsi, si asta deoarece banul si interesele isi spun cuvantul!
Animalele de companie(in special cainii), iti vor face zilele mai usoare, iti vor sta alaturi neconditionat, si vei avea companie pe o terasa la un suc, sau in plimbari!
De asemenea, si familia iti poate sta alaturi in cele mai multe momente, atat apropiatii cat si rudele mai indepartate!
Cat despre clububuri si distractie, este foarte adevarat ca ai nevoie de amici, dar, considera-i amici doar pentru distractie si nu ii implica in viata ta personala, de zi cu zi!
Sper sa ma intelegi si sa iti fie de folos aceasta opinie!
Eu am un pricipiu sfant:''mai bine singur/a decat rau acompaniat!''
Sunteti o persoana sensibila, timida din aceasta cauza sunteti mai rertrasa si va acomodati foarte greu în colectivitate. E necesar sa depasiti aceasta stare va fi greu la-nceput apoi no sa va vina sa credeti ca odata ati fost altcumva.Trebue sa speram tot timpul, sa ne facem prieteni, sa avem încredere-n noi, chiar daca viata e plina de surprize, alaturi de tine trebuie sa-ti fie parintii care poate sa-ti dea cele mai bune povete. Îti doresc sa ai noroc în viata.
Prietenii adevarati se gasesc cam greuIesi si u pe afara, plimbate cu prieteni pe care ii ai si apoi vei gasi si altii. Daca stai in casa nu rezolvi nimic.Prietenii nu vin singuri la tine.Trebuie sa ii cauti u.
Prietenia se castiga greu...
atunci cand o persoana iti place si vezi in ea un posibil prieten "perfect" pentru tine, e greu sa ajungi la el. Asta numai in timp.de regula prietenii au lucruri foarte multe in comun. Trebuie sa-ti petreci mult timp cu persoana respectiva, sa ii inspiri incredere, sa'i fii alaturi, chiar daca pe moment nu pretuieste asta...mai tarziu se vor intoarce ei la tine... datorita faptului ca vor realiza ca tu le'ai fost aproape, si vad in tine siguranta.
e greu pana gasesti o persoana ca asta... apoi lucrurile vor veni de la sine. nu trebuie niciodata sa te comporti fals ca sa castigi pe cineva ...intotdeauan fii tu insuti
Buna. vreau sa iti spun doar .ca daca vrei un prieten adevarat ai doua otiuni prima si cea mai buna .este MAMA. ea nu tera vrea niciodata raul... si nu te barfeste si nici nu te minte... si 2 ia-ti un animal de casa... nu barfeste nu minte nu te contrazice ...si ai senzatia ca te asulta mereu...
Chestia e ca si eu am crezut pana nu foarte de mult in prieteni adevarati... dar sa stii ca nu exista... tot pana la uram te vand apsolut toti. nu sta inchisa in casa nu e necesar sa iesi doar cu prieteni... si nu mai incerca sa iti faci prietenii ...incerca sa iti faci cunostinte distreazate .si poarta. te cu fiecare minut din viata ta ca si cum ar fi. cel mai pretios ...Nu trebuie sa imparti mereu aceleasi pareri cu oameni cercul tau de cunostinte. cu cat parerile sunt mai impartite cu atat u acumulezi mai multe ideei in cap... si nu trebuie sa te chinui sa spui fiecare mik secret de al tau. unei persoane pentru ca vrei sa ai un prieten... daca simti nevoia sa vbesti cu cineva... vorbeste cu mama... daca vrei sa iesi afara cu cineva... pur si simplu. .cauta pe cineva plictisit. vbiti depre muzica arta filme etc... o sa te distrezi... cu siguranta
Esti in aceeashi situatzia k mine. oriqm nu vreau sa te descurajez dar in ziua de azi nu prea gasesti prieteni adevaratzi. f rar.majoritatea sunt pe interes etc.eu cel putin am ajuns la concluzia k nu se merita pana la urma tot te tradeaza si atunci e cel mai greu k iti aduci aminte cat suflet ai pus tu in prietenia respectiva si te intrebi"q ce am greshit"? dar nu este vina ta.ai observat k in ziua de azi te urasc si te invidiaza multi chiar fara motiv. ce sa le ceri celor care au mai multe fete...
Cam in aceeasi situatie sunt si eu, doar ca cea mai buna prietena a mea s a detasat pentru ca avea un prieten.si s-a departat doar pentru prostia asta.
prieteni adevarati gasesti peste tot. oamenii care cauta prieteni.aia sunt.pentru ca sunt indepartati de cei cu `spe mii de fete.
eu, spre exemplu, i am ignorat pe cei ce mergeau pe miza interes.
si chiar daca am ramas fara prieteni. o sa mi gasesc eu la un moment dat prietenii.
Sad am aceeasi situatie de mult timp si singura mea prietena mi-a demonstrat ca nu i pasa de mine deloc. intrase intr o belea si 4 fete s-au luat de ea. eu am ramas sa o ajut dar ea le-a zis: macar daca mi-ati da o sansa cu cine vreti sa stau? cu ea? ea eram eu. se intampla sa te nasti cu multe calitati si totusi o singura lipsa e suficienta sa te ruinezi: prietenii. eu nu pot gasi o singura persoana in toata lumea careia sa nu-i pese doar de ea. mi-am facut atatea griji pentru ceilaltidar am uitat sa ma gandesc la mine iar cum celorlalti nu le pasa decat de ei la greu stiu ca nu voi avea pe nimeni. prieten? hm. nu prefer sa nu. am o viata prea de **** ca sa mai sper ceva bun