Spune-i sentimentele tale.
spune-i ca daca nu i-ai mai avea pe ei nu ai mai avea motiv sa traiesti pentru ca pentru. ei traiesti... si cred ca va intelege.
Dar daca nu vrea. inseamna ca nu e din interes cum ti-a spus ea. ci a fost doar o scuza. mai ales ca e si diferenta de 15 ani. cum ai spus
Fi-i deschis cand vorbesti cu ea,purtati o discutie deschisa, calma si daca ea nu are un job si vrea sa faca niste bani legali, contacteaza-ma pe pvt am doua modalitati prin care o pot ajuta
Cred ca ar trebui sa vorbiti sincer si deschis. Poate exista modalitatea de a merge toti(sau macar cu ea si copiii sa ramana in tara) in strainatate sau sa ramai tu in tara.Trebuie inteleasa si ea, totusi, ca nu e usor sa-ti vezi persoana iubita de 2 ori pe an.
Cred ca trebuie sa dai o fuga pana la mine, sa-ti trag 2 palme si un pumn in.boase.poate te trezesti.E o curva materialista, cu 2copii din vreo trei "casnicii". care se culca cu tine pentru ca esti tanar, dar vrea o relatie cu unul cu bani, care s-ai intretina si copiii. Tu nu intelegi a ea nu a rezisat 6 luni? Si de ce spui,"casa noastra "? Ai cumparat-o impreuna cu ea? Ma bucur pentru parintii tai.Cauta-ti o fata, nu o haimana batrana pe deasupra.Vino in Viena sa-ti trag pumnul.Cauta pe TPU, sunt destule fete cuminti.care stiu sa-si astepte prietenul sau poate merge cu tine acolo.