| Lost_8235 a întrebat:

Nu stiu cum sa incep si ce sper sa gasesc aici dar inainte de intrebare presupun ca trebuie sa expun situatia care presupun ca multi o vor gasi amuzanta sau chiar penibila si ma astept la niste commuri destul de rautacioase.
Am 24 de ani si in urma cu 6 ani de zile am inceput o relatie care am crezut ca va dura o eternitate si nu se va sfarsi niciodata dar diferenta de 15 ani dintre noi facea foarte dificil sa fim impreuna, cu timpul am invatat sa facem fata tuturor situatiilor potrivnice, dar totul s-a dus de rapa cand in urma cu un 1 am decis sa plec afara sa fac ceva mai mult pentru noi, dar cu acordul ei si dupa indelungi dezbateri am decis ca asta ar fi o decizie sa fie mai bine pentru noi, pentru ca stiti si voi in Romania nu prea poti sa faci nimic, in afara de faptul ca poti sa supravietuiesti.
Am pastrat legatura si m-am intors mereu in tara la intervale de 6 luni dar acum cand m-am intors in tara am avut surpriza sa gasesc pe altcineva in casa noastra, nu am puterea sa inteleg de ce trebuie sa fie asa.
Ea imi spune ca ma iubeste si ca tine la mine si ca vrea sa fim amindoi si ca nu vrea sa ma piarda, dar ca nu pot face fata sa fim o familie si ca nu pot sa sustin si cei 2 copii ai iei, si ca ce face acum face din interes si ca nu ii face placere dar vede ca eu fac prea mari sacrificii sa tin familia asta legata.
Pentru mine iei inseamna totul si sunt familia mea, as vrea ca cineva sa inteleaga durerea mea si sa poata sa imi dea un sfat, eu numai am motive sa continui si pur si simplu numai am dorinta sa traiesc. O iubesc foarte mult si nu imi imaginez viata fara ea.
Vreau va rog un sfat deoarece numai sint capabil sa gandesc logic prefer sa apelez la o comunitate care ar putea sa vada lucrurile din alt punct de vedere si sa ma ajute sa ies din depresia asta.
Cu stima

5 răspunsuri:
| Reek54 a răspuns:

Spune-i sentimentele tale.
spune-i ca daca nu i-ai mai avea pe ei nu ai mai avea motiv sa traiesti pentru ca pentru. ei traiesti... si cred ca va intelege.
Dar daca nu vrea. inseamna ca nu e din interes cum ti-a spus ea. ci a fost doar o scuza. mai ales ca e si diferenta de 15 ani. cum ai spus

| katy a răspuns:

Fi-i deschis cand vorbesti cu ea,purtati o discutie deschisa, calma si daca ea nu are un job si vrea sa faca niste bani legali, contacteaza-ma pe pvt am doua modalitati prin care o pot ajuta

| annaliana a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vorbiti sincer si deschis. Poate exista modalitatea de a merge toti(sau macar cu ea si copiii sa ramana in tara) in strainatate sau sa ramai tu in tara.Trebuie inteleasa si ea, totusi, ca nu e usor sa-ti vezi persoana iubita de 2 ori pe an.

| gigiro a răspuns:

Cred ca trebuie sa dai o fuga pana la mine, sa-ti trag 2 palme si un pumn in.boase.poate te trezesti.E o curva materialista, cu 2copii din vreo trei "casnicii". care se culca cu tine pentru ca esti tanar, dar vrea o relatie cu unul cu bani, care s-ai intretina si copiii. Tu nu intelegi a ea nu a rezisat 6 luni? Si de ce spui,"casa noastra "? Ai cumparat-o impreuna cu ea? Ma bucur pentru parintii tai.Cauta-ti o fata, nu o haimana batrana pe deasupra.Vino in Viena sa-ti trag pumnul.Cauta pe TPU, sunt destule fete cuminti.care stiu sa-si astepte prietenul sau poate merge cu tine acolo.

| Borgir a răspuns:

Lasa un mes poate te pot ajuta.e mai mult de vb aici nu merge in cateva randuri