Omul era obosit, somnoros, crezi ca ai reactiona mai bine daca ai dormii profund si cineva te-ar trezii brusc cu un telefon cerandu-ti sa va intalniti? Asta nu e motiv sa te superi pe el, sunt convins ca si tu ai avut momente cand ai fost invitata in oras de catre prieteni si ai refuzat preferand sa lenevesti in pat, asta inseamna ca nu mai tii la ei si ca nu esti o prietena adevarata? Eu de exemplu urasc sa ma trezesc dimineata, nu ma trazesc cand imi cere prietena nici daca ma rostogoleste jos din pat.Mai arunc si cu perina dupa ea ca ma tot bate la cap.Asta inseamna ca nu o mai iubesc?
"Cand iti spune ca vrea sa doarma in loc sa se vada cu tine e clar ca vrea sa se indeparteze de tine si ca il cam plictisesti "
Cred ca e unul din cele mai idioate raspunsuri pe care l-am citit! Daca omul nu se simte bine si e obosit si nu iti face pe plac (sa iesiti impreuna) inseamna ca respectivul s-a plictisit de tine si nu te mai iubeste? Sau tu ai numai zile bune si nu ai avut niciodata momente proate, Mady?
Pai relatia asta a ta e mai mult asa de forma pentru el sau asta se intelege.Sunt doua motive la reactia lui.Primul chiar dormea si nu vroia sa se trezeasca, iasa afara etc, dar atunci nu asa se vorbeste si ar trebui sa lamuresti asta cu el.Sau varianta 2 facea altceva, era ocupat cu altceva si dormitul era doar un pretext. El intelege doar de ce face asa si asta ar trebui tu sa discuti cu el.Bafta!
Sincer, daca chiar ar tine la tine si te-ar iubi ar iesi cu tine chiar daca ar fi obosit. dar asa.nu stiu ce sa zic
Cand iti spune ca vrea sa doarma in loc sa se vada cu tine e clar ca vrea sa se indeparteze de tine si ca il cam plictisesti, suna cam dur dar crede-ma ca am patit si stiu Incearca sa faci si tu asa poate se remediaza situatia pana nu va fi prea tarziu
Poate era obosit. avusese si el o zi proasta vorbeste cu el deschis, intreaba. l de ce se comporta asa cu tine. cel mai bine e sa vorbesti cu el ca daca nu vorbesti nu are de unde sa stie ce te deranjeaza. :*
De cat timp sunteti impreuna? Mai are si el momente proaste, doar e om, nu cred ca e cazul sa te ambalezi tinand cont ca e doar a2a oara cand face asa
Sincer...inseamna ca ar vrea sa se indeparteze de tine si nu stie cum. crede-ma ca stiu ce vorbesc