| maria3111 a întrebat:

Nu stiu cum sa scap de un baiat enervant care ma place dar eu il urasc din toata inima. Nu ma lasa in pace si cum sunt eu stilu mai gothic nu stiu ce sa fac cu chesti din astea...Eu sunt mai retrasa si nu stiu ce sa fac sa scap de el...si pot sa fac orice (nu-mi pasa de sentimentele lui). si sunt a 11a funda!

Răspuns Câştigător
| LoOvE a răspuns:

Si eu la fel.Pai eu fac asa:

-il ignor

-cand trece pe langa mine, fac in asa fel incat sa fac sa nu existe.

-daca ma baga in seama... icep sa-l iau la misto, sa-mi abt joc de el...

-Sau: sa-l injur pana mi se taie respiratia...

-ii zic sa ma lase in pake, ca am pe altu... (la mine asa a mers)

Cam atat! Incearca-le!

La mine functioneaza!

19 răspunsuri:
| Andreiu_9614 a răspuns:

1. De ce il bagi in seama?
2. Spune-i ca nu-ti pasa de sentimentele lui si gata...
3.

| SsAa a răspuns:

Poi stii ai putea sa-i spui pur si simplu sa te lase in pace chiar daca te place spune-i ca e enervant si ca te plictisest si asa cred ca o sa scapi de el... plz da-mi funtita.

| Bacteriuță a răspuns:

Ai incercat sa-l ignori pur si simplu? daca iti vorbeste de fata cu mai multi, da-i pace, nu te uita la el, vorbeste cu altii, ia-ti o colega si plimba-te, incat sa pleci de langa el. pe mess nu-i raspunde, eventual da-i ignore. daca ti-e coleg si sta intr-o banca mai apropiata tie, muta-te (asta doar daca vrei tu).
spor :*

| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Spune-i sa nu se mai tina atata dupa tine!
ca a deja iubit
sa nu mai viseze

fi directawinking
daca nu o sa zica ca totusi putin putin simti ceva...

| zadog23 a răspuns:

In primul rand consider ft sexy fetele goth in al doilea rand daca porti bocanci draga mea fttei un bocanc in familie si zii ca nu-ti pasa de mutra lui asta ar trebui sal calmeze :*

| yumyumXDcherry a răspuns:

Spune-i ca nu esti interesata, ca nu este genul tau. Sa fie mai usor pentru amandoi. Scurt si la obiect, fara ocolisuri, nimic absoult direct ca astia nu prea inteleg... Daca nu pricepe deloc este bine venit o lovitura in zona sensibila laughing.

| DeeDee a răspuns:

Il iei deoparte si ii spui clar ca ii multumesti pentru sentimentele lui, dar nu simti nimic pentru el si ca orice ar face nu se va intampla nimci intre voi, asa ca cel mai bine e sa te uite si sa se reorienteze.
Daca tot nu te lasa in pace, ameninta-l ca o sa te duci la politie sa faci un ordin de restrictie impotriva luilaughing

| Ryuzaki a răspuns:

Da zii sa dispara odata ca nu-ti pasa de el, eventual kick him in the balls.Si gata, ai scapat.Simplu nu?

| mara_4978 a răspuns:

Pur si simplu jignestel atat de tare incat sa te lase in pace si daca nici asa nu te lasa spune-i sa se dea din drumul tau ca nu esti ultima fata de pe planeta asta

| PCT a răspuns:

Ignora-l total. Spune-i ca nu il placi si ca nu vrei sa ai nimic cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite un plan pentru tine:
Fa cumva sa va regasiti in apropierea unor cunoscuti si, dupa ce te enerveaza(ca sa ai motiv), striga in gura mare sa te lase in pace, ca nu vrei sa stea in preajma ta etc. Daca ar mai veni dupa aceea la tine, ar fi constient ca cei care au asistat la faza de mai sus o sa-si faca o impresie proasta despre el.winking
Daca nu merge schema asta, invita-l undeva intr-un loc mai retras si da-i cu ceva in cap.winking Asta sigur merge. happy

| sergiu a răspuns:

OMG. Pai la varsta ta ar cam trebui sa stii cum poti sa scapi de tipii stresanti din jurul tau. Varianta cea mai morala si crestineasca ar fi sa ii spui frumos intre 4 ochi ca, pur si simplu, nu e genul tau si nu vezi cum ar putea sa iti placa de cineva de care nu te simti atrasa. Ii spui frumos sa nu se simta prost si ca nu ai ceva impotriva lui, dar ii mai spui tot frumos ca n-ai vrea sa te certi cu el in caz ca mai insista si dupa aflarea purului adevar. El, daca ii baiat destept o sa inteleaga si chiar daca o perioada o sa ii para rau dupa tine, va trece peste asta cu siguranta. In schimb, daca ii un cocalar d'ala insistent de la mumasa d'acas de la stâna din varfu' muncelui, atunci n-ai alta solutie decat sa i-o spui intr-un mod mai dur straight face Mah baiatule, uite cum sta treaba! eu am viata mea, tu pe a ta si sper din tot sufletul sa nu ni le imbarligam intre ele mai mult decat e cazul. Nu-mi place de tine pentru ca...nu imi inspiri nimic laughing In cel mai rau caz, poti sa il jignesti mai dur, dar nu ii recomandat, caci apoi se poate creea un conflict care s-ar putea sa degenereze. Cred ca a doua varianta iti surade, din moment ce ai spus ca nu iti pasa de sentimentele lui, dar totusi cred ca ar fi mai bine sa incepi cu prima. Stii tu vb aia big grin Vorba dulce mult aduce, chiar si in cazul asta. Eu personal iti doresc un maxim succes in ceea ce ti-ai propus cu tipu' asta! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun, e o diferenta. EU sunt a VI-a, nu sunt retrasa si ma rog, m-am obisnuit ca ciudatii de la mine din clasa sa ma iubeasca. Eu sunt sufletista si de obicei ma doare sa ii refuz. Totusi, odata mi-am luat inima in dinti tot din cauza unui cretin cum ziceai si tu. Bun:
Pasul 1) Spune-i sa te lase in pace cu frumosul, nu il insulta, doar simpla replica :,, NU sunt interesata, te rog lasa-ma" asta e pasul care il indeparteaza intr-un mod nu prea dureros, dar care ii deschide ochii.

Raspunsuri:
Daca te lasa...
Nu mai ai treaba cu el, esti libera.

Daca nu...
Urmeaza pasul doi:

2) Nu decurge inca la insulte, spune-i ca nu e genul tau... Eventual spune-i ca ai un prieten cu care vorbesti pe messenger din alt oras si cu care te intalnesti de x ori pe an (chiar merge, asa a facut o prietena) si asta e o replica putin mai dureroasa, nu numai ca ii deschide ochii, dar il duce si cu picioarele pe pamant.

Raspunsuri:
Daca te lasa (destul de posibil)
Libera!

Daca nu...
Inseamna ca e un tip insistent, chiar nu ai ce umbla cu el, ultimul pas ce nu include insulte si scandaluri aprige:

3) Ii spui faptul ca DEOCAMDATA nu vrei si sa mai astepte (pana la anul si la multi ani dar el nu va sti asta). Chiar daca il duce din nou in lumea viselor, probabil se va gandi ca iti place firea lui etc. etc. si sa nu insiste prea mult ci sa astepte.

Raspunsuri:
Daca da...
Libera!
Daca nu...
Inseamna ca deja vorba buna nu e pentru el. Chiar daca pasul 4 va fi foarte dureros nu conteaza, doar spune:

4) Ii spui ca NUUUUUUU il suporti. Ca miroase, ca e prea gras, ca e prea scund, ca are parul prea cret si prea paduchios etc. etc.

Raspunsuri:
Daca da... In sfarsit libera!
Daca nu...
Inseamna ca e obsedat de tine si chiar de pana la pasul 6 folosim cateva insulte, de la 6 pana la10 (ultimul pas) vom fi ceva mai blande.

5) Il rogi sa te lase naibii in pace ca altfel faci un lucru pe care el nu il suporta. Folosesti nu insulte. Folosesti injuraturi dar nu grave, doar dracuiesti si naibiiesti si... stai sa nu pun in partea de rau faci,, Ce Dumnezeu".

Raspunsuri:
Intelegi tu ce se intampla daca da,
Daca nu:

6) Este obsedat de tine. Incearca sa-i arati ca si-a facut o imagine cat de cat proasta despre tine. Daca si-a facut o imagine corecta, te straduiesti pentru cateva zile sa ii arati altceva. De exemplu, ii arati faptul ca uneori iti ascunzi unghiile urate cu oja (nu te insult, iti dau doar un exemplu, nu e adevarat)

Raspunsuri:
Daca nu...

7) Acestia sunt pasii disperati in care, vrei nu vrei trebuie sa cauti sa-l multumesti. Bun, trebuie sa devii fata care lui nu ii place. De exemplu, a dat dovada ca ii plac fetele retrase. Ei bine incearca sa devii fitoasa, cu pretentii pentru putin timp... Doar ca sa-l faci sa te uite.

8)Bun, acesta este antepenultimul pas. Trebuie doar sa NU VORBESTI CU EL. Nu te chinui, prefa-te ca nu-l vezi. Va intelege ca nu esti interesata.

9) Arata-i ca nu iti place partea cu care el se considera atragator. (de exemplu, daca el crede ca partea lui frumoasa este mana stanga, arata ca nu iti place) in acest fel ii arati ca daca nu iti place,, esentialul" nu iti place nici restul.

10) Well, in ultimul pas ai mai multe optiuni. Prima oara devi prietena cu el...
1) Incercand sa ii dai o sansa. E clar ca te iubeste in halul asta de mult, deja a suferit destul. O sa se plictiseasca, e doar o fantezie.
2) O zi, dar il ignori, ca si cum nu ati fi impreuna. Se va prinde ca nu esti genul de iubita.

Sper ca te-am ajutat. Daca consideri mesajul meu folositor te rog, nu te oblig sa imi dai funda dar macar un vot. Oricum mi-a luat 25 de minute sa scriu big grin

| raluca18 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie si sincer cu timpul s-a rezolvat spune-i in fata ca nu simti nimic pentru el si ca ai un prieten pe care il iubeti mult( chiar daca nu este adevarat) poate v-a intelege insa nu fi foarte rea cu el vorbeste calm intre patru ochi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti ghotica nu- i prea bine. uite ce as face eu in locul tau spune-i ca tu nu esti interesata de el sau vorbiti civilizat eu as face asta in locul tau.sa stii ca eu am 8 ani si stiu mai multe despre baieti? este foarte ciudat. vreau sa iti spun bafta si renuta sa fi ghotica. pa te pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine faci asa camine.iti dau niste variante. sper sa te ajute.xlove struck.1. sa il ignori.2.sa vorbesti cu el civilizat 3. ii spui ca el este enervant 4. sa ii faci o farsa. 5.sa ii spui ca ai deja un prieten. 6. il folosesti sa faca ce vrei tu. draga, casa te lase in pace trebuie trebuie sa nu mai fii asa gotica.depinde de cum e el fraier sau destept.bafta la mine merge intotdeauna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pa

| bella111 a răspuns:

Si eu am probleme din astea, mai bine ii zic direct sa te lase odata in pace si ca nu esti interesata...sau incepi sa injuri asa fac eu.

| frumusika2004 a răspuns:

II poti zice sa te lase in pace ca ai pe altul care te iubeste mai mult, ssau na daca iti zice ceva iti bati joc de el,