anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu daca ati avut neplacerea sa cunoasteti o astfel de persoana, dar, daca da, puteti sa-mi spuneti si mie, va rog, ce ii poseda pe cate unii sa ceara sa iti probeze hainele? Am o cunostinta, prietena de familie, imi cere mereu sa o las sa imi probeze lucrurile: purtam un trench cand ne-am vazut ultima data, l-am pus in cuier si ea l-a luat sa-l probeze si apoi a intrat in sufragerie sa le arate tuturor ce bine ii sta. Mi-a mai cerut inele sa le probeze (eu port foarte multe, stratificate, si mi-a cerut sa-mi scot cateva sa le incerce), mi-a probat ghetele o data, desi am masura mai mare ca a ei. Femeia are 30 si ceva de ani, nu e vorba de o adolescenta, deci asta ma surprinde si mai tare. Care e scopul? Crede ca ii zic "hai, pastreaza-le tu, imi iau eu altele. Uite ce bine iti vin!" sau ce? Ma enerveaza, dar nu vreau sa par posesiva sa zic nu.

Răspuns Câştigător
| Crackman a răspuns:

Probabil boala post traumatica de după război.
Când nu a avut prin iarna lui 68 o haina pe Câmpurile Vietnamului a trebuit sa dezbrace tot ce prindea.
OK acum serios : este posibil sa se fi învățat așa fără ca cineva sa ii zic acest deranj.
Sfat : o lovești, înjuri sau ii spui ca nu accept un astfel de comportament aviz de hainele tale și ar trebui sa înceteze pana nu ( ce știu eu ce zici tu ).

2 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Nu mi se pare ok. Daca era de 15-16 ani mai ziceam ca e copilaroasa si are un obicei prost.

| ibaal a răspuns:

Probabil vreau sa se capete cu ceva. Dar,e clar ca e nesimtita si cu astfel de oameni nu poti decat sa fi la fel. Deci,laughing
cand iti mai cere ceva,ia-o la misto si spune-i ca ti-ai luat si niste chiloti,nu vrea sa ii probeze?! Mai in gluma,mai in serios rolling on the floor
daca ai tupeu,poti sa ii spui ca abia te-ai dezbracat de unii rolling on the floor
Daca vezi ca nu se prinde cu astfel de subtilitati "murdare",ii spui clar sa nu mai probeze pentru ca te deranjeaza. Poti sa o faci discret,sau in vazul tuturor daca ii place sa se dea in spectacol. Spune-i ca ai luat o eczema laughing
nu stii cum si de unde (de la ea, logic, acolo bati, ca doar ea iti probeaza hainele) laughing si se lasa ea de gainarii de-astea. Spor!
Nu uita, nesimtirea pe nesimtire se scoaterolling on the floor