Probabil boala post traumatica de după război.
Când nu a avut prin iarna lui 68 o haina pe Câmpurile Vietnamului a trebuit sa dezbrace tot ce prindea.
OK acum serios : este posibil sa se fi învățat așa fără ca cineva sa ii zic acest deranj.
Sfat : o lovești, înjuri sau ii spui ca nu accept un astfel de comportament aviz de hainele tale și ar trebui sa înceteze pana nu ( ce știu eu ce zici tu ).
Nu mi se pare ok. Daca era de 15-16 ani mai ziceam ca e copilaroasa si are un obicei prost.
Probabil vreau sa se capete cu ceva. Dar,e clar ca e nesimtita si cu astfel de oameni nu poti decat sa fi la fel. Deci,
cand iti mai cere ceva,ia-o la misto si spune-i ca ti-ai luat si niste chiloti,nu vrea sa ii probeze?! Mai in gluma,mai in serios
daca ai tupeu,poti sa ii spui ca abia te-ai dezbracat de unii
Daca vezi ca nu se prinde cu astfel de subtilitati "murdare",ii spui clar sa nu mai probeze pentru ca te deranjeaza. Poti sa o faci discret,sau in vazul tuturor daca ii place sa se dea in spectacol. Spune-i ca ai luat o eczema
nu stii cum si de unde (de la ea, logic, acolo bati, ca doar ea iti probeaza hainele) si se lasa ea de gainarii de-astea. Spor!
Nu uita, nesimtirea pe nesimtire se scoate
LCD întreabă: